2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ha máshogy nem, képzeltben vándoroljunk békét hozó tájakon

„A természet kifogyhatatlan inspirációforrás, hiszen akkora változatosságot mutat. El sem tudom képzelni, hogy bárki valaha is ráunhatna” – vallja Natasha Newton, akinek grafikái számos rajongójának otthonában segítenek felidézni a természet megnyugtató jelenlétét.

Egy fenséges táj, a hold vagy éppen a csillagok látványa mindig borzongással tölt el, a finom részletek, mintázatok és szerkezetek pedig szakadatlanul csodálatot váltanak ki belőlem – vallja a Creativeboomnak adott interjúban a művész.

A tengerpartok és erdőségek szerelmeseként Natasha mindig úgy érezte, a természet a nehéz időszakokban is segített lelki egészségének megőrzésében.

Az a béke, amire a tájakat szemlélve rátalál, a képeiről is sugárzik. Nem véletlen, hogy gyakran vásárolnak tőle pszichológusok rendelőjük falára, de az Instagramon nagy népszerűségnek örvendő művész játékos színvilágú, megnyugtató tájképei egyre több otthon falán kapnak helyet.

Népszerűségük talán annak is köszönhető, hogy egyre többen fedezik fel a természetben töltött idő különös jelentőségét. A havas erdő csendjéből vagy egy élettől nyüzsgő tó partjáról hazahozott élményeinket pedig – a következő lehetőségig – egy jól sikerült képzőművészeti alkotás segítségével is ébren tarthatjuk.

Natasha Newton: Tábortűz a dombok fölött Fotó: natashanewton.com
Natasha Newton: Covehithe-i emlék Fotó: natashanewton.com
Natasha Newton: Az éjszakai madár vár és figyel Fotó: natashanewton.com
Natasha Newton: Az első hó Fotó: natashanewton.com
Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: creativeboom.com
Vissza
Hírfolyam