2021. szeptember 29., Mihály
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait

A világhírű természetfotós több mint száz felvételéből a KÉSZ Csoport rendezett szabadtéri kiállítást, amely május 15-től június 30-ig látható a XIII. kerületi Úszódaru és Sólyatér utcák mentén zajló Duna Terasz Grande építkezés kerítésén.

A NATURBAN 2021 című szabadtéri kiállításának budapesti megnyitóján a családokért felelős tárca nélküli miniszter rámutatott: úgy kell előmozdítani a gazdasági fejlődést, hogy az ne károsítsa a teremtett világot.

Novák Katalin kiemelte: a teremtett környezetet meg kell őrizni a következő generációk számára, sőt lehetőleg a mostaninál jobb állapotban kell majd továbbörökíteni azt.  Hozzátette: a természet megszerettetéséhez nyújt segítséget Máté Bence munkássága is.

A most megnyílt kiállítás is meghívó a családok számára, hogy megismerjék természeti környezetünket.

Vida Tamás, a KÉSZ Csoport vezérigazgatója a NATURBAN 2021 kiállítás megnyitóján elmondta: a KÉSZ Csoport 2030-ra 34 százalékkal csökkenti szén-dioxid-kibocsátását és ökológiai lábnyomát a 2019-es adatokhoz képest. A vállalat lakossági szinten is szeretne tenni a zöldebb jövőért, ebbe a programba illeszkedik a NATURBAN 2021 kiállítás is.

A kiállítás a naturban.keszgroup.com linken digitálisan is megtekinthető lesz, Máté Bence narrációjával – mondta el Vida Tamás.

Fotó: KÉSZ Csoport/facebook.com
Neked ajánljuk
A sivatag közepén építene várost egy amerikai milliárdos Látványos installáció derített fényt a telepes medúzák megejtő és pótolhatatlan világára Októberben Gyula térségében várja az érdeklődőket a Muzsikál az erdő programsorozat Egységes töltőkkel csökkentené a kényelmetlenséget és a készülékek környezeti lábnyomát az unió Téli ruhát gyűjtenek Szegeden
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam