2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy hónapig a növényeké a főszerep a MANK Galériában

A Szentendrén megrendezett különleges kiállításon a természet nemcsak képeken és a műtárgyakban jelenik meg, de maguk a növények is alkotnak.

A kiállítás a kortárs művészet nyelvén reagál a társadalmunkat, környezetünket befolyásoló ügyekre, kiemelve a klímaváltozást és a természettel való kapcsolatunkat érintő kihívásokat.

A fenntarthatóság szerteágazó témájából a növények szerepét és erejét ragadja meg, amelyek számos módon kínálnak megoldást az emberiség környezeti problémáira.

A tárlat magyar és lengyel kortárs művészek alkotásait vonultatja fel, interaktív módon vezetve be a közönséget a flóra világának rejtett mélységeibe és hasznos alkalmazásaiba.  

A kiállításon oktatóanyagok, infografikák is segítik a növények jelenünket és jövőnket formáló erejének felismerését, legyen szó a környezetünk, de akár a testi, a lelki vagy a spirituális egészségünk megőrzéséről.

Neked ajánljuk
Szemétbe öltöztek a kongói művészek, hogy megtörjék a túlfogyasztás átkát Szemétbe öltöztek a kongói művészek, hogy megtörjék a túlfogyasztás átkát Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: contemporarylynx.co.uk
Vissza
Hírfolyam