2022. június 27., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ökoanyu és Ökobaba

Nagy Rékát a legtöbben csak úgy ismerik: Ökoanyu. 2012 óta vezet blogot a környezettudatos mindennapokról: számtalan ötlettel segít abban, hogyan tehetjük otthonunkat környezetbaráttá és vegyszermentessé. Ökoanyu, illetve Ökobaba címmel könyvekben is összefoglalta a tapasztalatait.

Nagy Réka: Ökoanyu

Anyukaként lótunk-futunk, bevásárolunk, főzünk, takarítunk, gyereket nevelünk, dolgozunk. Miközben a lehető legjobbat akarjuk családtagjaink és a környezetünk számára – fontos kérdésekkel kerülünk szembe nap mint nap az élet bármely területén.

Mivel fürödjön a család? Hogyan legyen otthon tisztaság? Miként kerüljön az asztalra finom és egészséges étel? Olyan könnyű lenne, ha egyértelmű válaszok lennének. De nem ússzuk meg az utánajárást és a dilemmákat.
Minden egyes termék, amit a kosarunkba teszünk – egy döntés. Mi hozzuk meg. Hiszünk abban, hogy minden egyes pici lépés, amit a környezetünkben teszünk, számít.

  • Kiadó: Centrál Médiacsoport Zrt.
  • Oldalszám: 160
  • Kiadás éve: 2014

Nagy Réka: Ökobaba

„A picik mintát követnek. Hiszek abban, ha most a piac hangulatát szeretik meg, ha látják, hogy finom dolgokat hamar meg lehet főzni a konyhában, ha igyekszünk egy adalékoktól és felesleges tárgyaktól mentes életet kialakítani, akkor ezt fogják tovább vinni majd később a saját életükben.”

Az Ökobaba című könyv olyan témaköröket jár körbe, mint a természetes babavárás vagy a bababarát lakás kialakításának módjai; de foglalkozik a babaápolással és babajátékokkal, vagy éppen a kicsik helyes táplálkozásával is. Megmutatja, hogy a fenntartható életmódot meg lehet élni a hétköznapok szintjén szülőként is, bízva abban, hogy ezzel mi magunk is pozitívan befolyásolhatjuk gyermekeink jövőjét.

  • Kiadó: Centrál Médiacsoport Zrt.
  • Oldalszám: 196
  • Kiadás éve: 2014
Neked ajánljuk
Kárai Dávid: Ki mint vet Agócs Írisz: Márkó bácsi kertje Berta Kati: A Föld meséje (rajzfilm) A Lánchíd felújításának első éve egyetlen videóba csomagolva A forgalmas sztratoszféra élhetetlenebb bolygóhoz vezet
Tovább a forrásra: okoanyu.blog.hu
Vissza
Hírfolyam