2018. február 18., Bernadett
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Tiszta öröm – A rendteremtés művészete

A fogyasztó társadalom egyik legkárosabb hatása a környezetünkre, hogy állandóan vásárlásra ösztönöz, legyen szó ruhákról, lakberendezési tárgyakról vagy háztartási eszközökről. Felhalmozunk egy sor olyan holmit, aminek nagy százalékára nincs is valóban szükségünk. Marie Kondo könyve segít kilépni a mókuskerékből.

A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen kalauz ahhoz, hogy egyszerűbbé, átláthatóbbá és egyúttal boldogabbá tegyük mindennapjainkat. Aki megfogadja a tanácsait, nemcsak otthonában, de saját életében is felszámolhatja a káoszt és a rendetlenséget.

Marie Kondo átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Elkalauzol a tökéletesen rendezett fiókok és szekrények világába, és lépésről lépésre, egyszerű illusztrációkkal mutatja be az ingek, nadrágok és zoknik hajtogatásának mesteri fortélyait. Ugyanakkor azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk. A KonMari néven elhíresült egyszerű módszerrel mindenki számára elérhető lesz a rendezett otthon, az átlátható tárolás és a hétköznapi tiszta öröm.

A világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban: Marie Kondo útmutatóiból mára 6 millió példány kelt el 40 nyelven.

  • Kiadó: Bookline Könyvek
  • Oldalak száma: 300
  • Megjelenés éve: 2017
Tovább a forrásra: bookline.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
A bútorbérlés lesz a jövő? A franciák büntetnek, az olaszok pakolnak, hogy ne legyen élelmiszer-hulladék A Gangesz szent folyó, de hogy tiszta lenne... A Humusz Szövetség játszva tanít a hulladékmegelőzésről A kiégett izzóknak nem a szemétben van a helyük