2019. április 25., Márk
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A nagy bogárkönyv

Yuval Zommer, az Egyesült Királyságban élő író-illusztrátor ismeretterjesztő könyve játékos formában, kedves rajzokkal kalauzolja el a gyerekeket a bogarak különleges világába.  

Milyen lassan mászik a csiga? Félnek a bogarak éjszaka? Miért masíroznak a hangyák egymás után, egy sorban? Ki is lakik ebben a könyvben?

Rengeteg repülő, csípő, csúszó-mászó bogár. Ismerkedj meg rovarokkal, zümmögő méhecskékkel, szélsebesen mászó bogarakkal és mindenféle fura állattal: csigákkal, pókokkal, százlábúakkal és gilisztákkal. Nemcsak a fentiekre, hanem számos további kérdésre is megtalálod a választ ebben a kötetben. Keresd meg a lapokon ügyesen bújócskázó élőlényeket, ismerkedj meg velük, és tudd meg, hogyan táplálkoznak, vadásznak és szaporodnak! Mindenkit megtaláltál? Jó bogarászást!

  • Kiadó: Centrál Médiacsoport Zrt.
  • Megjelenés éve: 2016
  • Oldalszám: 64
Neked ajánljuk
Borsos Béla: Termő televény Anita Ganeri: Utoljára láthatod – Veszélyeztetett növények és állatok Északon van a legnagyobb keletje a megújuló energiának A klímaváltozással együtt a „hiénák” is megnehezítik a biztosítók dolgát Óriási napelempark épül Környén
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam