2021. május 7., Gizella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Alastair Fothergill – Keith Scholey: A mi bolygónk

A mi bolygónk című kötet – melyhez a természetvédelem kultikus alakja, Sir David Attenborough írt előszót – lenyűgöző fotókkal, rendkívül olvasmányosan mutatja be közös otthonunk, a Föld élővilágát, miközben azt is elmagyarázza, hogyan óvhatjuk meg környezetünket, és mit kell tennünk azért, hogy ezeket a csodákat a következő generációk is láthassák.

Legyen szó a sarkvidék elszigetelt vadonjáról, az óceán rejtélyes mélységéről, a messzeségbe nyúló afrikai füves pusztákról vagy a változatos dél-amerikai őserdőkről, az emberi faj felelősséggel tartozik a természetért. Itt az ideje, hogy szembenézzünk a ténnyel: bolygónk fennmaradása a mi kezünkben van. A természet még nem bukott el: a folyamatok helyreállíthatók, a vadvilág új életre kelthető. Ehhez azonban azonnali cselekvésre van szükség.

Ez a páratlan album abban segít, hogy felmérjük, mit veszíthetünk, és megértsük: megmenthetjük a bolygót és ezáltal önmagunkat, az emberi fajt is.

A mi bolygónk a Netflix első, a Silverback Films és a WWF együttműködésének eredményeként megvalósuló, Sir David Attenborough nevével fémjelzett Our Planet című természetfilm-sorozatára épül.

  • Szerzők: Alastair Fothergill, Keith Scholey
  • Kiadó: LIBRI KÖNYVKIADÓ KFT.
  • Oldalak száma: 320
  • ISBN: 9789634334668
  • Kiadás éve: 2019
  • Fordító: Dr. Molnár Csaba
Neked ajánljuk
A zoológiai kutatásokba enged bepillantást az Ökológiai Kutatóközpont gyermekek számára írt képeskönyve Kis zöld könyv – kalauz a fenntartható élethez Bajban vannak a kérgesteknősök Kaliforniában Szezonális térkép – A helyi zöldség és gyümölcs egészségesebb Egy egész város fogott össze a tiszakécskei családért
Tovább a forrásra: libri.hu
Vissza
Hírfolyam