2019. november 17., Gergő, Hortenzia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A ​fenntartható rendszerinnovációk és a Kék Gazdaság koncepciója – Könyvajánló

A fenntartható fejlődés fogalomkörének első megjelenése óta nemcsak a fenntarthatóság definiálása, hanem az abban foglalt célok lehetséges elérési pályáinak tekintetében is aktív, elméleti és gyakorlati területeket is érintő, kutatási és modellalkotási munka folyik.

A ​fenntartható rendszerinnovációk és a Kék Gazdaság koncepciója című könyv célja, hogy áttekintést adjon a fenntartható fejlődés céljainak elérésével foglalkozó főbb elméleti irányzatokról, és bemutassa a Kék Gazdaság koncepció legfontosabb elveit, innovációs megfontolásait, és a Kék innovációk minősítésének egy lehetséges modelljét.

A szerző a Pécsi Tudományegyetem Gazdálkodástudományi Intézetének adjunktusa, aki többéves kutatási és oktatási tapasztalata alapján foglalja össze és rendszerezi a témához kapcsolódó ismereteket. A könyv elsősorban szakkönyv, mely amellett, hogy hasznos ismereteket nyújt a téma iránt érdeklődő olvasók számára, oktatási célra egyaránt alkalmazható.

Fotó: moly.hu
  • Kiadó: Publio, 2014 
  • Terjedelem: 392 oldal
  • ISBN: 9789633973387
Neked ajánljuk
Legyél botcsinálta botanikus a város dzsungelében! Zöldtetők: Tervezés, kivitelezés, gondozás Két éven belül megpecsételődhet az amazonasi esőerdő sorsa – a legrosszabb forgatókönyv válhat valósággá Műanyag-újrahasznosító céget vásárolt a MOL A jegybankoknak is jut szerep a klímavédelemben
Tovább a forrásra: moly.hu
Vissza
Hírfolyam