2020. augusztus 12., Klára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elli H. Radinger: A farkasok bölcsessége – Mire taníthatnak bennünket a vadon lakói?

Szeresd a családodat, gondoskodj azokról, akiket rád bíztak, soha ne add fel, és soha ne szűnj meg játszani – íme néhány dolog, amit a farkasoktól eltanulhatunk.

Együttérzően törődnek öreg és sérült társaikkal, szeretetteljesen nevelgetik az utódaikat, és képesek mindenről megfeledkezve játszani. Gondolkodnak, terveznek, és intelligensen kommunikálnak egymással. Elli H. Radinger, népszerű német farkasszakértő izgalmas történeteket mesél róluk, amelyekben olyan értékek jutnak központi szerephez, mint a családközpontúság, a bizalom, a türelem, a vezetői képességek vagy a tudatos figyelem.

A farkasok bölcsessége inspiráló könyv az erdeinkbe lassan visszatérő négylábúakról.

Elli H. Radinger (1951) Németország legnevesebb farkasszakértője, 1990-ben megalapítja a Wolf Magazint, tudását könyvekben, workshopokon és előadásokon adja tovább. Az év nagy részét az amerikai Yellowstone Nemzeti Parkban tölti, ahol közelről figyeli a vadon élő farkasokat.

Fotó: libri.hu
  • Kiadó: Park Könyvkiadó Kft., 2020
  • Terjedelem: 272
  • ISBN: 9789633556528
Neked ajánljuk
Az író, aki főszereplővé emelte a természetet Klímaváltozás és Magyarország címmel ismeretterjesztő kötet jelent meg Jane Goodall mesél A Lucid-ígéret: 700 kilométer, egyetlen töltéssel Jelentős mértékben csökkent az orrszarvúk orvvadászata Namíbiában
Tovább a forrásra: libri.hu
Vissza
Hírfolyam