2020. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Molnár Péter Pál és ifj. Vasuta Gábor: Élménytár – TermészetBulvár

A szép kivitelű, ifj. Vasuta Gábor természetfotós képeivel és grafikákkal gazdagon illusztrált elbeszélések és versek Magyarország legszebb vidékeire kalauzolnak, és miközben a szerzővel járjuk a tájakat – aki megosztja velünk saját és fotós barátja élményeit is –, a természet ezer csodájára bukkanunk a könyv lapjain.

Egy-egy fejezet végeztével legszívesebben felkerekednénk, hogy személyesen is felkeressük a szereplőket: a hajnalmadarat, a búbos cinegét, a füles kuvikot és a baglyot, az őszi kikericset, a kis rókalepkét, a tündérfátyolt és a zergeboglárt...

S miközben ezekről olvasunk, időnként nevetünk, máskor meghatódunk, és megtudunk ezt-azt a világról és az emberekről is.

A kötetet Schmidt Egon, a neves ornitológus és Kossuth-díjas író így ajánlja az Olvasó figyelmébe: „Azok számára, akik nyitott szemmel és értő füllel járják az ösvényt, a Természet az év minden szakában ezernyi látnivalót, megannyi csodát és élményt kínál. Remélem, hogy a könyvet olvasva sokakban felébred a vágy, hogy maguk is rálépjenek arra az ösvényre, ahol a Természet, az erdők, mezők, folyók, tavak és puszták felfedik titkaikat a rácsodálkozó tekintet előtt.”

Fotó: bookline.hu
Neked ajánljuk
Kerry Emanuel: Amit a klímaváltozásról tudunk Richard Panek: Mi a baj a gravitációval? – A talpunk alatt lapuló rejtély megoldása Csányi Vilmos: A globális elme – Elmélkedések a világról Egyre kevesebb víz van a magyar folyókban Osló jó úton halad a klímasemlegesség eléréséhez
Tovább a forrásra: bookline.hu
Vissza
Hírfolyam