2021. október 15., Teréz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Látogassatok el a fák különleges világába!

Hogy lesznek a szél szárnyán utazó parányi magból ezeréves matuzsálemek? Kik laknak, rejtőzködnek vagy éppen lakmároznak a fákon? Mire használja őket az ember és miért fontos vigyáznunk rájuk?

 Wojciech Grajkowski szövege és Piotr Socha rajzai ötéves kortól a felnőttig bármely olvasót elbűvölnek és a fák barátaivá tesznek.

A 34 látványos oldalon izgalmas tényekkel, meglepő érdekességekkel és rengeteg, könnyen befogadható tudásmorzsával találkozhatunk.

Mi teszi a fát? Mi a helyzet a pálmával, a kaktusszal vagy éppen a bambusszal? Milyen levelek vannak és hogyan működnek? Mire való a gyökér? Kik rejtőznek a fák koronái között, és kik rágcsálják az ágaikat?

Ez a látványos kötet minden bizonnyal számtalan gyermek (és felnőtt) számára jelent majd inspirációt, a belőle szerzett tudással és kíváncsisággal felvértezve pedig az erdei séták igazi kalanddá léphetnek elő.

Fotó: www.wydawnictwodwiesiostry.pl

Kiadó: Manó Könyvek, 2020
Terjedelme: 72 oldal
ISBN: 9789634037774

Neked ajánljuk
Ben Hoare: A természet ezer arca Az élővilág képviselői nem csak a bolygón, a magunknak teremtett világokban is megfogyatkoztak Kőhalmi Zoltán új regénye egy „hulladékgazdálkozási science fiction, amelyben a szemét körül forognak a dolgok” A videójátékok környezeti lábnyomán is faraghat a Microsoft Továbbra is problémát jelent a nitrátszennyezés Európában
Tovább a forrásra: konyvtunder.hu
Vissza
Hírfolyam