2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Dobd ki a szemetest! – Elektronikus olvasnivalók téli estékre

Tóth Andi kötete egy hangsúlyozottan magyarországi viszonyokra íródott, a szerző saját tapasztalatain alapuló, hiteles zéróhulladék-gyakorlati kézikönyv, amely lépésről lépésre elkíséri az olvasót a hulladékminimalizálás folyamatában.

Tóth Andi zéróhulladék-aktivista, blogger, háromgyermekes édesanya, háziasszony. Sokáig azt hitte, környezetvédő, mert bioélelmiszereket, ökotisztítószereket vásárol, és mosható pelenkát ad a kislányára. 2016. január 1-jén egy interneten olvasott cikk hatására drasztikus lépésre szánta el magát, és elindult a „zéróhulladékos” háztartás megvalósításának útján.

Rendszeresen tart előadásokat, workshopokat, szemléletformáló projektórákat környezetvédelmi és fenntarthatósági rendezvényeken, fórumokon, könyvtárakban, iskolákban.

A Háztartásom Hulladék Nélkül blog, Tóth Andi – Háztartásom Hulladék Nélkül Facebook-oldal és a több mint 25 000 tagot számláló Háztartásom Hulladék Nélkül Facebook-csoport háziasszonya.

Dobd ki a szemetest! – Hulladékcsökkentés lépésről lépésre című könyvében saját gyakorlati tapasztalatait osztja meg az olvasókkal, arra inspirálva őket, hogy vágjanak bele a hulladékminimalizáló életforma kialakításába.

Fotó: libri.hu
  • ISBN: 9786150062600
  • Kiadás éve: 2020
  • Formátum: epub, mobi
Neked ajánljuk
Charlotte Milner: A vizek világa Paul Davies: Démon a gépezetben A ránk bízott kert: Ökoköltészet – világirodalmi antológia Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: libri.hu
Vissza
Hírfolyam