2021. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Barátom, a filodendron – Elektronikus olvasnivalók téli estékre

Mindenki megérdemli, hogy megtapasztalja, milyen pozitív hatással van ránk, ha vannak növényeink, amelyekről gondoskodhatunk. A növények ugyanis nemcsak szépek és tisztítják a levegőt, de csökkentik a stresszt, a vérnyomást, és úgy általában is jót tesznek a testünknek és a lelkünknek is.

Summer Rayne Oakes Barátom, a filodendron című könyve hiánypótló és egészen különleges kötet: nemcsak praktikus gyakorlati információkkal és tanácsokkal lát el bennünket, de újfajta szemléletmódot is képvisel.

Útmutatásait követve megtanulhatjuk a növények nézőpontjából szemlélni a világot, modern fogyasztói igényeinket pedig fenntarthatóbbakkal cserélhetjük fel.

Fotó: bookline.hu

A jutalmunk zöldellő kert, otthon, és egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élet. „Lépjünk be hát a növények világába, és fedezzük fel, hogyan kezdhetünk neki a saját személyes zöld életterünk megteremtésének – az otthonunkban, a gondolatainkban és a szívünkben.

  • ISBN: 9789634338352
  • Formátumok: epub, mobi
Neked ajánljuk
Mit keresnek az almafák a felhőkarcolók árnyékában? Jess French: A csimpánz-mentőakció Könnyebb lett felelősen gondoskodni a sittről Kaposváron A háziállatok beoltása mellett érvelnek amerikai kutatók Joe Biden elektromosra cseréli a teljes szövetségi autóflottát
Tovább a forrásra: bookline.hu
Vissza
Hírfolyam