2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Szuper szezonális receptek Vida Kata új könyvében

Ez az egyedülálló vegetáriánus és többségében vegán receptgyűjtemény bizonyítja, hogy hazai alapanyagokból is könnyű színes és változatos fogásokat készíteni. A recepteken kívül rengeteg hasznos tippet is kapunk a zöldségek vásárlásához, tárolásához és a környezettudatos étkezéshez.

Vida Kata főállásban pszichológus. Babramegy blogját nyolc éve indította el, mellette  rovatot vezet a Street Kitchen magazinban, és nagy sikerű közel-keleti, grúz, zsidó lakáséttermeket szervez. 

„Így kell meghozni a kedvet a zöldségekhez! Vida Kata újgenerációs szerző nagyszerű, friss könyvét szívből ajánlom mindenkinek, aki tudatosan szeretne elmélyedni a zöldségek és gyümölcsök csodálatos világában, és inspiráló ötleteket keres a felhasználásukhoz egész évben” – írja a könyvről Mautner Zsófi. 

  • Kiadó: HVG Könyvek
  • Oldalszám: 212 oldal
  • Megjelenés éve: 2020
Fotó: hvgkonyvek.hu
Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: hvgkonyvek.hu
Vissza
Hírfolyam