2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jól jönne néhány használható ötlet a háztartásod zöldítéséhez?

Marcus Franken és Monika Götze kötetéből egyenesen 200 tippet, trükköt és praktikát kaphatsz a fenntarthatóbb mindennapokhoz.

A könyv helyiségről helyiségre vezeti végig az olvasót az otthonában, és megmutatja, hogy mi mindent tehetünk azért, hogy életünk „egyszerűen fenntartható” legyen. Ellenőrizhetjük és feltérképezhetjük a takarékoskodás lehetőségeit is.

A szerzőpáros megmutatja, hogyan lehet a kevesebb erőforrást igénylő életmód örömteli.

A környezettudatos szemléletváltást mindenki azzal kezdheti, ami számára a legegyszerűbb, vagy amivel esetleg pénzt is megtakaríthat. Ez a könyv azoknak szól, akik fontosnak tartják a fenntarthatóságot a konyhában, a fürdőszobában és a nappaliban, és akik kíváncsiak rá, hogy megszokott életvitelük fenntartható-e.

Fotó: libri.hu
  • Kiadó: Gingko Kiadó, 2021
  • Oldalak száma: 176
  • ISBN: 9786156326041
  • Fordító: Makra Júlia
Neked ajánljuk
A magyar természetvédelem sikertörténeteit bemutató kötet jelentmeg A hőség gyermekei – az első magyar klímafikciós novelláskötet Linda McGurk: Nincs olyan, hogy rossz idő Ha drámai kérdésekről van szó, a színház eszközei segíthetik a megértést Matolcsy György: A központi bankokat be kell vonni a klímaváltozás elleni háborúba
Tovább a forrásra: libri.hu
Vissza
Hírfolyam