2021. október 15., Teréz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

David Attenborough: Élet a Földön

A mára már klasszikussá vált könyv és a belőle készült filmsorozat nemzedékeket varázsolt el és ismertetett meg Földünk elképesztően gazdag élővilágával. A friss kutatások eredményeivel kiegészített új kiadás az egykori és az új olvasóknak is lebilincselő és tartalmas nyári olvasmány lehet.

Az Élet a Földön első kiadása stílszerűen Charles Darwin, az evolúcióelmélet atyja születésének 170. évfordulóján, 1979-ben jelent meg.

Ez az átdolgozott és a tudományos kutatás legújabb eredményeivel kiegészített új kiadás méltán fogja elbűvölni azokat, akik annak idején olvasták az első változatot, ugyanakkor megeleveníti az akkori élményt az új olvasókban is.

A felvillanyozóan gazdag merítésű könyvben a bőséges képanyag segítségével és David Attenborough kalauzolásával követhetjük végig bolygónk élővilágának történetét az élet első szikrájától napjainkig.

Fotó: libri.hu
  • Kiadó: Park Könyvkiadó Kft., 2021
  • Oldalak száma: 433
  • ISBN: 9789633556221
  • Fordító: Makovecz Benjamin
Neked ajánljuk
Ben Hoare: A természet ezer arca Az élővilág képviselői nem csak a bolygón, a magunknak teremtett világokban is megfogyatkoztak Kőhalmi Zoltán új regénye egy „hulladékgazdálkozási science fiction, amelyben a szemét körül forognak a dolgok” A videójátékok környezeti lábnyomán is faraghat a Microsoft Továbbra is problémát jelent a nitrátszennyezés Európában
Tovább a forrásra: libri.hu
Vissza
Hírfolyam