2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ben Hoare: A természet ezer arca

Ben Hoare elbűvölő kötetének birtokában a gyerekek felfedezhetik a környező világ hihetetlen sokféleségét: a Föld leglátványosabb kőzeteit és ásványait, lenyűgöző mikroszkopikus organizmusait, növényeit és állatait.

Megismerkedhetnek az élő és élettelen természet több mint száz szereplőjével, a könnycsepp formájú opáltól a kacsára emlékeztető orchideán és a boszorkánykörbe rendeződő légyölő galócákon át a búvárpipaszerű ormányt viselő tapírig!

Részletgazdag fotók és élethű illusztrációk, izgalmas leírások és meglepő tények teszik feledhetetlenné ezt a színpompás válogatást.

„A tudomány jelenlegi állása szerint a Föld az egyetlen olyan bolygó, ahol élet van. Ez a könyv azt a több millió élőlényt ünnepli, amelyek itt leltek otthonra, egy olyan világban, amelynek páratlan sokszínűségéhez a természet élettelen alkotásai, köztük az ásványok és a kőzetek is nagyban hozzájárulnak” – fogalmaz a kötet előszavában Ben Hoare.

Az élő és élettelen világ rejtelmeit feltáró izgalmas információkat Daniel Long és  Angela Rizza varázslatos illusztrációi teszik teljessé.

Fotó: bookline.hu
  • Kiadó: HVG Könyvek kiadó, 2020
  • Terjedelem: 224 oldal
  • ISBN: 9789633049846
Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára Agócs Írisz: Márkó bácsi kertje A Tanács ajánlást fogadott el a zöldátállást szolgáló tanulás ösztönzéséről Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: bookline.hu
Vissza
Hírfolyam