2021. október 26., Dömötör
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ben Hoare: A természet ezer arca

Ben Hoare elbűvölő kötetének birtokában a gyerekek felfedezhetik a környező világ hihetetlen sokféleségét: a Föld leglátványosabb kőzeteit és ásványait, lenyűgöző mikroszkopikus organizmusait, növényeit és állatait.

Megismerkedhetnek az élő és élettelen természet több mint száz szereplőjével, a könnycsepp formájú opáltól a kacsára emlékeztető orchideán és a boszorkánykörbe rendeződő légyölő galócákon át a búvárpipaszerű ormányt viselő tapírig!

Részletgazdag fotók és élethű illusztrációk, izgalmas leírások és meglepő tények teszik feledhetetlenné ezt a színpompás válogatást.

„A tudomány jelenlegi állása szerint a Föld az egyetlen olyan bolygó, ahol élet van. Ez a könyv azt a több millió élőlényt ünnepli, amelyek itt leltek otthonra, egy olyan világban, amelynek páratlan sokszínűségéhez a természet élettelen alkotásai, köztük az ásványok és a kőzetek is nagyban hozzájárulnak” – fogalmaz a kötet előszavában Ben Hoare.

Az élő és élettelen világ rejtelmeit feltáró izgalmas információkat Daniel Long és  Angela Rizza varázslatos illusztrációi teszik teljessé.

Fotó: bookline.hu
  • Kiadó: HVG Könyvek kiadó, 2020
  • Terjedelem: 224 oldal
  • ISBN: 9789633049846
Neked ajánljuk
Fráter Erzsébet: Miből készül? – Növényi eredetű tárgyaink nyomában Harriet Dyer: Nemet mondok a hulladékra Galaktikus geográfia a Csillagok háborúja mintájára (letölthető könyv) Kék Bolygó Podcast: 9 G-vel repülünk Tarjánban is ültettek fákat a településfásítási programon belül
Tovább a forrásra: bookline.hu
Vissza
Hírfolyam