2022. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Philip Bunting: A Földnek Rád van szüksége!

Senki nem szeret igazán a szeméttel foglalkozni. Ám akár tetszik, akár nem, a hulladék az életünk része. Honnan származik a szemét? Hova kerül? Mi történik ott vele? És hogyan cselekedhetünk a bolygónk érdekében?

A könyv röviden bemutatja a hulladék útját és a hozzá kapcsolódó bonyolult összefüggéseket. Ezután vázolja az újrafelhasználás, újrahasznosítás és a megújítás folyamatait, valamint egyszerű, játékos tanácsokkal szolgál ahhoz, hogyan építhetjük be ezen elveket gyakorlati szinten is a mindennapjainkba.

Ez a téma fontos a bolygón élő összes élőlény léte szempontjából.

Tedd meg az első lépéseket a változás útján, tanulmányozd a szemetedet, és győzedelmeskedj a háztartási hulladékkal vívott csatában! Reméljük, hogy az ötletek érthetőek lesznek a legfiatalabbak számára is, a kicsit idősebbeknek pedig elég egyszerűek ahhoz, hogy napi rutinná válhassanak.

Fotó: libri.hu
Neked ajánljuk
William von Hippel: A nagy társas ugrás Michel Serres: A természeti szerződés Dr. Lelkes Orsolya: Fenntartható hedonizmus – Boldog élet, amely nem méreg(drága) a Földnek Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Tovább a forrásra: libri.hu
Vissza
Hírfolyam