2022. július 7., Apollónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Csalár Bence: A fenntartható divat kézikönyve

Csalár Bence divatújságíró, divatszakértő, egyetemi oktató kötete korunk divatvilágának legfontosabb témáit: a fenntarthatóságot, az ökotudatosságot járja körül.

A könyvet a mélyreható kutatás, újságcikkek, elemzések, tervezőkkel, szakértőkkel folytatott személyes beszélgetések mellett az egyéni tapasztalatszerzés izgalma formálta:

Ennek eredményeként a divatvilágból összegyűjtött sztorik, interjúk, ökotudatos tervezőket és közéleti hírességeket bemutató portrék mellett az olvasók elképesztően gazdag listáját kapják azoknak a praktikáknak, amelyekkel könnyen eligazodhatnak a divat új területén.

A kötet fülszövege szerint ezek által megfontolt vásárlóvá, tudatos divatfogyasztóvá válhatunk: olyanná, aki a könyv elolvasása után magabiztosan szemlélődik, majd dönt a biopamut, az újrahasznosított anyagok, bőralternatívák, ökocímkék, a víztakarékos, kemikáliamentes ruhatisztítási tippek, a hazai vintage-/second hand-boltok, közösségi varrodák és tanfolyamok, a dizájnerek által kínált fenntartható kapszulakollekciók univerzumában.

Fotó: libri.hu
  • Kiadó: BOOOK Kiadó Kft. 2022
  • Oldalak száma: 228
  • ISBN: 9786155417917
Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára Péntek Csaba: A hamburgered ára A siker titka vidéken, 17. rész - Matyódesing (videó) Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Tovább a forrásra: libri.hu
Vissza
Hírfolyam