2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyarország legjobb drónfotói

„Biztosan állíthatjuk, hogy 2018 a drónok, a drónfotózás forradalma lesz. Egyre több fotós kiegészítőjévé válnak a repülő eszközök, melyekkel teljesen új perspektívából tudják bemutatni adott témájukat” – így szólt a felhívás nemrég az első magyar drónfotópályázatra.

A pályázat a Myactioncam csapatának, a DJI termékek – többek között a kereskedelmi forgalomban kapható drónok – magyarországi forgalmazójának, valamint Kálló Péternek, a hazai drónfotózás úttörőjének köszönhető, közös ötletük és munkájuk eredménye.

A fotópályázat célja, hogy évről-évre összekösse a drónfotós közösséget egy olyan rangos megmérettetésen, melyért érdemes egész évben dolgozni. Teszik mindezt azért, hogy évről évre egy igazán rangos és nívós díjban részesüljenek a legjobb hazai drónfotósok, és egy kiállítás keretében bemutathassák ennek a műfajnak a legjobb hazai munkáit. Íme egy kis válogatás a több mint 1000 beérkezett pályaműből.

Somogyi István: Vágtató lovak

Gábor Zoltán: Gyermekvasút a téli Hűvösvölgyben

Hedrich Zoltán: Azték lovaspálya

Az 1. helyezett Böröczky Bulcsú képe

Temesi Ádám alkotása

Egyed Ufó Zoltán alkotása

Domonkos Sándor: Kritikus tömeg (2. helyezett)

Fényes Lóránd: Balaton labirintus

Ötvös Sándor közönségdíjas képe

Tóth Dezső: Életút

Kirják József fotója

Radisics Milán: Szív medence a leeresztett halastóban

Tuli Szilárd: Kívülálló

Szolykó Dávid: Királyi Palota, Visegrád

14

Neked ajánljuk
Hadd beszéljen a természet! – 2020 legszebb természetfotói egy norvégiai versenyről (képgaléria) A nap képe: Cseresznyefa a Medves-fennsíkon Drónokkal a gyomok ellen Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam