2020. július 4., Ulrik
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mesebeli kép lett a Medvesi Fotós Maraton közönségdíjasa

Június elején rendezték meg a Novohrad-Nógrád Geoparkban az Olympus Medvesi Fotós Maratont. Az immár negyedik alkalommal lebonyolított programsorozaton a résztvevők 48 órán keresztül ismerkedhettek a természeti értékekben gazdag táj, a Medves-vidéke értékeivel, miközben kattogtak fényképezőgépeik.

A szervezők pályázatot is hirdettek, melyre a fotómaraton 48 órája alatt a program helyszínein, illetve a Medves és a Medvesalja térségében készült fotográfiával lehetett jelentkezni.

A pályázatra 74 fotós 324 pályaműve érkezett, közülük a fődíjat Ángyán Krisztián képe nyerte.

Fotó: Ángyán Krisztián

A szakmai zsűri által kiválasztott 75 fotóra a közönség augusztus 31-én éjfélig szavazhatott a rendezvény Facebook oldalán, és a közülük a legtöbb voksot kapott felvétel lett a 2018-as év Olympus Medvesi Fotós Maraton közönségdíjasa. Ezt az elismerést Haraszti Krisztina felvétele érdemelte ki.

Fotó: Haraszti Krisztina

A díjátadó ünnepség és a legjobb fotókból készülő kiállítás megnyitója 2018. szeptember 21-én 18 órakor lesz a Novohrad-Nógrád Geopark Eresztvényi Látogatóközpontjában.

Neked ajánljuk
Milyennek látszik a Marsról a Föld és a Vénusz? Erősnek ígérkezik az idei bolondos állatfotó-verseny (képgalériával) Több márka is csökkentette a villanyautók árát Portugáliában a szőnyegek is parafából vannak Mondj megálljt a szívószálnak (is)!
Tovább a forrásra: sokszinuvidek.24.hu
Vissza
Hírfolyam