2020. július 6., Csaba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Máté Bence kiállítása folytatódik

Folytatódik a világhírű természetfotográfus, Máté Bence szabadtéri vándorkiállítása. A kültéri fotókiállítás-sorozat, amelyet Budapesten 20 nap alatt 307 ezren tekintettek meg, Debrecenben folytatja útját.

Gigantikus méretű modern paravánokon, nyolc különleges helyszínen csempészi be a jelenkor természeti csodáit a városi forgatagba.

333 négyzetméter üvegfelületen 623 olyan fotót csodálhat meg a közönség, melyek több száz nemzetközi versenyen öregbítették már Magyarország hírnevét.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Máté Bence, akinek szinte a világ minden természetfotósa ismeri a nevét, most a magyarországi vadvilág népszerűsítését tűzte ki célul: a kiállítás farvizén induló Fajbook.hu versennyel szeretné felkelteni az emberek érdeklődését lakóhelyük élővilágának megismerésére. Több mint 40 000 vadon élő állatfajunk közül 10 kategóriában összesen 700 gyűjthető össze ebbe az értékes nyereményekkel járó, 21. századi Lutra albumba.

A helyszínt biztosító városok és a támogatók segítségének köszönhetően a kiállítás látogatása ingyenes.

További információ a vándorkiállítás honlapján érhető el.

Neked ajánljuk
A növények „hallanak”, és ezt a mezőgazdaság ki is használhatja A fenntartható divat ügye nem egy banánhéjon fog elcsúszni Lélegzetelállító videó a Nap egy évtizedéről Katasztrófa Japánban: árvizek és földcsuszamlások pusztítanak a felkelő nap országában 13 ezer liter MOL HYGI kézfertőtlenítő táboroknak
Tovább a forrásra: prae.hu
Vissza
Hírfolyam