2019. december 14., Szilárda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Jane Goodall Szegedre látogat

Augusztusban Szegedre érkezik Máté Bence nagy sikerű vándor-fotókiállítása, melynek megnyitóján nem akárki mond köszöntőt: Jane Goodall, a legendás természetvédő és főemlőskutató.

A Szeged Art programsorozatának részeként augusztus 9-étől látogatható Szegeden Máté Bence látványos, éjszaka világító természetfotó-kiállítása, melynek megnyitóján Jane Goodall világhírű etológus, ENSZ-békenagykövet is részt vesz. Az elismert tudós és környezetvédő előtte a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán tart előadást.

Fotó: Facebook/Bence Mate's Photography

A kiállítás célja, hogy korunk egyik legmeghatározóbb környezetvédőjének közreműködésével felhívja a figyelmet a bennünket körülvevő természeti kincsek, szépségek megőrzésének fontosságára.

Fotó: matebencekiallitas.hu

A Máté Bence Facebook-oldalán megjelent hír szerint a szegedi kiállítás megnyitója augusztus 9-én 20 órakor lesz a Dugonics téren.

Neked ajánljuk
Félelmetesen varázslatos képek a váci Duna menti tanösvényről Tenger alatti vulkánkitörés: egy sziget eltűnt, egy felszínre tört (fotók) A természet esztétikája – Tarcsányi Ottilia kiállítása Videón Alaszka fél évszázados jégolvadása Nem csak karácsonykor kellene halat ennünk
Tovább a forrásra: turistamagazin.hu
Vissza
Hírfolyam