2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Változó klíma, változó világ (képgaléria)

A Ciwem „Az év környezetvédelmi fotósa” pályázatának 2019-es díjnyertes képei fájón szembesítenek a klímaváltozás és környezetrombolás következményeivel.

A Ciwem (Chartered Institution of Water and Environmental Management) olyan független szakmai szervezet, amely 89 ország több ezer szervezetét és magánszemélyét képviseli a vízgazdálkodással és a környezeti erőforrások fenntarthatóságával kapcsolatos kérdésekben.

Éves fotópályázatának fődíját 2019-ben SL Shanth Kumar, a Times of India fotóriportere nyerte a mumbai áradás drámájának megörökítésével, amikor egy hullám akkora erővel söpört végig a sikátoron, hogy egy halászt is kisodort a kunyhójából. A férfinak egy másik halász sietett a segítségére, és mentette ki az áradásból:

További érdekes képek:

Arez Ghaderi: Kék
Farug Hossain: Megélhetés keresése
Antonio Busiello: Cápák
Arya Das: Lábnyomok az iszapban
Ashim Kumar Mukhopadhyay: Hálózott
Eduard Kamenskikh: Vörös folyó
Hansa Tanghman Poowadol: Műanyag korszak
Mariano Sayno: Félénk tekintetű gyermek
Mohammad Shahnewaz Khan: Agresszió

Az összes pályamű ide kattintva tekinthető meg.

Neked ajánljuk
Idén született állatkölykök a magyar állatkertekből (képgaléria) Csodás napfelkeltével indult az év második napja (videó és képgaléria) Az Időkép 10 leglátványosabb webkamera-felvétele 2020-ból (videó) Sikerült télen megmászni a „vad hegyet” (videóval) Nagyot lépett az elektromobilitás területén a Volkswagen
Tovább a forrásra: budapestwatersummit.hu
Vissza
Hírfolyam