2021. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elő a fényképezőgéppel! – Madaras fotópályázat

A Madarak fényben és árnyékban 2020 címmel meghirdetett pályázat eredményhirdetése november 28-án, a Tatai Vadlúd Sokadalom napján lesz. Képeket egy két hónapos pályázati időszak alatt lehet beküldeni: 2020. július 20. és 2020. szeptember 20. között.

A Tatai Vadlúd Sokadalmat már 20 éve szervezi a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatósággal és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettel közösen csaknem 150 önkéntes segítségével. A támogatóknak köszönhetően a Sokadalom évről évre egyre gazdagabb, színvonalas szakmai programot kínál az érdeklődőknek.

A rendezvény főtámogatója az Envirotis Holding Zrt. A cégcsoport szervezésében hirdetik meg az Envirotis – Madarak fényben és árnyékban – 2020 fotópályázatot. Pályázni olyan fotókkal lehet, amelyeket nem neveztek be más kiírásra. Csak etikus elvek alapján fotózott képeket fogadnak el a szervezők, azaz olyanokat, amelyek készítésekor a fotós a madarakat szaporodásukban, pihenőhelyükön vagy természetes mozgásukban nem akadályozta. A pályázat nyitott, sem fotós szakmai múlthoz, sem életkorhoz nem kötött. A kiírás részletes feltételei a pályázat weboldalán olvashatók.

A pályázat értékelését egy héttagú zsűri végzi, melynek elnöke Potyó Imre környezetkutató, természetfotós. 

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Már lehet pályázni a Zöld Busz Programra Szardínia, a sokarcú sziget (természetfilm) Az űrből nézve is látványos volt a dunántúli hó olvadása (videóval) TEDx: Megmenthet-e a mezőgazdaság a klímaválságtól? Kökény Attila előadása (videó) Online sportnapon gyűjtöttek a bonyhádi kórháznak
Tovább a forrásra: turistamagazin.hu
Vissza
Hírfolyam