2020. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Országos madárfotó-pályázat a tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából

Madarak fényben és árnyékban címmel pályázatot hirdetett profi és amatőr fotósok számára a 20. Tatai Vadlúd Sokadalom keretében az Envirotis Holding Zrt. a szervezőkkel közösen.

A kiírók máshol nem indult vagy díjazott fotókat várnak. A szervezők csak etikus elvek alapján fotózott képeket fogadnak el, melyek készítésekor a madarakat szaporodásukban, pihenőhelyükön vagy természetes mozgásukban nem akadályozták.

Fotó: envirotis.hu

A képeket héttagú zsűri értékeli, elnöke Potyó Imre környezetkutató, természetfotós, nemzetközi pályázatok többszörösen elismert alkotója. A díjak mellett az Envirotis Holding publikációs lehetőséget biztosít a pályázóknak, a legjobb fotókat a pályázat honlapján túl egy színvonalas albumban, valamint kiállításon is bemutatják.

A pályázat nyitott, sem fotós szakmai múlthoz, sem életkorhoz nem kötött, az alkotásokat szeptember 20-ig lehet beküldeni, a részletes feltételek az envirotis.hu/fotopalyazat/ oldalon érhetők el.

Az eredményhirdetést november 28-án tartják a Tatai Vadlúd Sokadalmon.

Neked ajánljuk
Leopárdok születtek Gyöngyösön (képgaléria) Jégvirágok ezrei nyíltak Oroszországban (képgaléria) Őszi képek a természetből (képgaléria) Önkéntes egyetemisták járvány idején Az Audi is eurómilliárdokat költ az elektromobilitásra
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam