2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Varázslatos Magyarország – Hazánk legszebb természetfotói egy kiállításon

A Varázslatos Magyarország megnyitotta 11. fotókiállításának kapuit a Városliget szívében, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, 144 lélegzetelállítóan szép fotóval, amelyek nemzeti parkjaink különleges világát mutatják be.

A VM fotópályázata tizenegy éve az ország legizgalmasabb természetfotós megmérettetése, ahol az alkotók kilenc hónapon át versenyeznek a legjobbaknak járó dobogós helyekért. Minden évad legszebb fotóiból egy gyönyörű fotóalbum és egy nagy volumenű kiállítás készül, melyet a nagyközönség az ország rangos kiállítóhelyein csodálhat meg.

Fotó: varazslatosmagyarorszag.hu

A VM idei válogatása a 2020-as versenyévad legsikeresebb természetfotósainak 144 lélegzetelállítóan szép fotóján keresztül mutatja be nemzeti parkjaink különleges világát.

Varázslatos tájképek, az állatok életének rejtett pillanatai, és növények apró, művészi részletei adnak bepillantást a természet világába.

A 68 természetfotós képei között megcsodáljuk a 2020-as évad dobogós helyezettjei, Potyó Imre (1. hely), Hargitai László (2. hely), valamint Kovács Norbert (3. hely) munkáit is.

Fotó: varazslatosmagyarorszag.hu

A kiállítás július 18-ig tekinthető meg a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, azután a Magyar Természettudományi Múzeumban, illetve a Gödöllői Királyi Kastélyban, a Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválon látható újra. A további helyszínekről a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Neked ajánljuk
Magyar fotós is esélyes az év legviccesebb természetfotója díjra Lenyűgöző képek a Tejútrendszerről (képgaléria) További intézkedésekre lesz szükség az uniós klímacélok teljesítéséhez Fiatalok innovatív ötleteit várja a Red Bull Nem a csomagkiszállító robotok fogják fenntarthatóbbá tenni az internetes kereskedelmet
Tovább a forrásra: varazslatosmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam