2019. szeptember 22., Móric
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás
Pályázatok 

Természetfotó-pályázat a VIII. Fehértavi Darvadozás

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság természetfotó-pályázatot hirdet a VIII. Fehértavi Darvadozás, a madárvonulás dél-alföldi ünnepe alkalmából.

Pályázatok 

„A fény természete” fotópályázat 2019

Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. 2019-ben immár 2. alkalommal hirdeti meg népszerű fotópályázatát, melynek célja megmutatni, milyen rendkívüli hatással van életünkre a fény.

Pályázatok 

Továbbra is fókuszban a társadalmi és gazdasági problémák

A Telekom Fenntarthatósági Sajtódíjára a korábbi határidőt meghosszabbítva, 2019. szeptember 2-ig lehet pályázni már megjelent cikkekkel, műsorokkal és digitális alkotásokkal.

Pályázatok 

Pályázat: Gazdaságosabbá teszik az egyházi épületeket

Egyházi épületek energetikai fejlesztésére lehet pályázni októbertől, a keretösszeg 10 milliárd forint – jelentette be szerdai, tihanyi sajtótájékoztatóján az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára.

Pályázatok 

Újabb pályázati kiírás megújuló energiatermelésre

Az ősszel megjelenő, a megújuló energiaforrásból előállított villamos energia támogatására szolgáló METÁR-rendszerrel kapcsolatos kiíráson összesen 1 milliárd forintra lehet pályázni – tájékoztatott az Innovációs és Technológiai Minisztérium. 

Pályázatok 

Tisztázzunk valamit: piszkos lett, maradhat?

A Magyar Telekom a 12. Fenntarthatósági Nap apropóján alkotásra hívja azokat a 18 év feletti kreatív elméket, akiket nem hagynak nyugodni korunk égető problémái.

Pályázatok 

A fenntarthatóság digitális nagyköveteit keresi a Telekom

A Magyar Telekom 2019-ben is meghirdeti Fenntarthatósági Sajtódíj pályázatát.

Pályázatok 

Idén is várja a gyerekek alkotásait az FKF

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. ismét meghirdette a már évek óta nagy népszerűségnek örvendő gyermekrajz- és szépírói, valamint fotó- és videópályázatát. 

Pályázatok 

Elindult a nagy tündérrózsa-akció!

A Vadonleső program egy európai szinten is példa nélküli kampányt indít ezen a nyáron a nagyközönség megszólításával a természetes vizeinkben élő védett fehér tündérrózsa elterjedésének feltérképezése érdekében.

Pályázatok 

Országos fotópályázat a madarak és a víz kapcsolatáról

A madarak és a víz kapcsolatát bemutató országos fotópályázatot hirdetett a Tatai Vadlúd Sokadalom szervezőivel közösen az Envirotis Holding Zrt.

Pályázatok 

A hőség gyermekei – Novellapályázat korunk legforróbb témájáról

Hogyan fogunk élni a klímaváltozás korában?

Pályázatok 

Rajzpályázat gyerekeknek a Budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából

A 2019. október 15–17. között megrendezendő Budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából meghirdetett „Így neveld a felnőtteket” pályázat célja, hogy a gyerekek rajz- és fotóalkotásaikkal bemutathassák, mi az, amit nekünk, felnőtteknek változtatnunk kell, hogy környezetünk élhetőbb, fenntarthatóbb legyen.

Pályázatok 

Óvodakerti jó gyakorlatok – pályázat

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázatot hirdet óvodakertet működtető közösségek számára.

Pályázatok 

Mit jelent számodra a táj? – Rajzpályázat

Természeti és kulturális örökségünk alapvető eleme a táj. A Magyar Nemzeti Parkok által meghirdetett pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a sokszínű hazai tájak megbecsülésének és megőrzésének fontosságára, és alkalmat teremtsen arra, hogy az általános iskolások szemszögéből is megismerjük Magyarország táji szépségeit.

Pályázatok 

Fókuszban a felelősségteljes vállalatok

Az „Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja” alapítóinak célja, hogy bemutassák a hatékony környezeti és társadalmi befektetési programokkal kitűnő vállalatokat és innovatív kezdeményezéseket.

Pályázatok 

Az ARC idei témája a klímaváltozás

Hagyományaihoz híven nagyon aktuális és sokakat megmozgató témához nyúlt Magyarország legismertebb köztéri plakátkiállítása.

Pályázatok 

Klímasztár – Mintaértékű települési zöldfelületek kerestetnek

A Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség 2019-ben is meghirdeti a KlímaSztár felhívást. Összességében ez már az ötödik alkalom, viszont ez az első olyan, amely az éghajlatvédelem egy konkrét területén, a települési zöldfelület-gazdálkodásban keres mintaértékű, megvalósult példákat.

Pályázatok 

Fiatal klímavállalkozók, figyelem!

Az Unilever Young Enterpreteneurs Awards című pályázata hatodik éve támogatja és ünnepli a fenntarthatósággal kapcsolatos kihívások leküzdésén világszerte munkálkodó fiatal vállalkozókat.

Pályázatok 

Fókuszban a vízhez és a higiéniához való hozzáférés

Az Arab Gulf Program for Development (AGFUND) ez évben is meghirdeti a „2019 Prince Talal International Prize for Human Development” című nemzetközi fejlesztési pályázatot.

Pályázatok 

Fenntartható megoldásokat díjaz a Telekom

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország 12. alkalommal hirdeti meg pályázatát a DELFIN Díjra, amivel a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett, tevékenységükhöz viszonyítva kimagasló törekvést felmutató vállalkozások és szervezetek munkáját ismeri el.