2020. október 29., Nárcisz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás
Pályázatok 

Álmodd meg te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat!

Az ITM arra hív minden, kreatív ötletekben gazdag, környezettudatos pályázni kívánót, hogy készítse el bármilyen anyagból, bármilyen technikával azt a díjat, amelyet a hazai zsűri majd odaítélhet a magyar hulladékcsökkentési programokat szervezők legjobbjainak.

Pályázatok 

Neked ki az „ételhősöd”? – Rajzverseny az élelmezési világnap alkalmából

Az ENSZ élelmezésügyi és mezőgazdasági szervezete rajzpályázatot hirdetett gyerekeknek és fiataloknak az élelmezési világnap alkalmából.

Pályázatok 

Magyarázd el érthetően, mi történik körülöttünk a klímaváltozás következményeként!

A TEDxDanubia és az E.ON videópályázatot hirdetett.

Pályázatok 

Last Words – pályázat általános iskolás és középiskolás diákoknak

„Segíts felhívni a figyelmet a Földünket veszélyeztető megannyi probléma egyikére: az emberi tevékenység által veszélybe kerülő élőlények pusztulására, a biodiverzitás csökkenésére. Mutasd meg bármilyen kreatív technikával, hogy te meghallod a veszélybe kerülő élőlények utolsó szavait, segélykiáltását, suttogó kérését vagy néma testbeszédét!”

csupazold.hu
Pályázatok 

Országos rajzpályázatot indít a Debreceni Állatkert

A beérkezett alkotások közül a szakmai zsűri közreműködésével kiválasztott első három helyezett, továbbá az intézmény közösségi oldalán megszavazott közönségdíjas alkotás részesül majd a csoportos állatkerti látogatást, valamint vidámparki kalandokat jelentő díjazásban.

Pályázatok 

„Fiatalokkal a fenntarthatóságért” – pályázat középiskolásoknak és egyetemistáknak

A fiatalok világnapja alkalmából, „Fiatalokkal a fenntarthatóságért” címmel kreatív poszterek készítésére ösztönző pályázatot hirdetett az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Pályázatok 

„Zenélő vidrarajzok” – Dal-illusztrációs rajzpályázat

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. „Zenélő vidrarajzok” címmel dal-illusztrációs rajzpályázatot hirdet, általános iskola alsó tagozatán tanuló gyermekek részére.

Pályázatok 

„Élet a vadonban” – Képregényrajzoló pályázat

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. „Élet a vadonban” címmel képregényrajzoló pályázatot hirdet általános iskola felső tagozatán tanuló és gimnazista gyermekek részére.

Pályázatok 

Komposztálásra fel!

Idén 10. alkalommal hirdeti meg a Galgamenti Népfőiskola és a Humusz Szövetség a Komposztünnephez (október 10.) kapcsolódó pályázatát.

Pályázatok 

2020. évi Európai Mobilitási Hét – Kreatív pályázat

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, „Klímabarát közlekedés mindenkiért!” címmel rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatot hirdet.

Pályázatok 

Innovációs versenyt hirdet egyetemistáknak az ExxonMobil

Energiafelhasználási és klímavédelmi innovációs versenyt hirdet egyetemistáknak az ExxonMobil magyarországi lenyvállalata.

Pályázatok 

Szeretem az állatokat! – HomeCamp rajzpályázat

A Budapesti Művelődési Központ „Szeretem az állatokat!” címmel online rajzpályázatot hirdetett óvodásoknak és kisiskolásoknak.

Pályázatok 

Ismét meghirdették a Magyarország 365 fotópályázatot

A tavalyi, nagy sikerű kiírás után Magyarország kormánya keddtől újra meghirdette a Magyarország 365 fotópályázatot, amelyre három kategóriában várják akár professzionális, akár amatőr fotográfusok felvételeit.

Pályázatok 

Újra itt a Komposztáló-szépségverseny

Minden év szeptemberének első hetétől lehet nevezni a JÖN Alapítvány „Ne égess, komposztálj!” című őszi kampányában meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre. 

Pályázatok 

Hasznosítsuk újra, használjuk többször! – fotópályázat

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Fenntarthatóság Éve 2020 programsorozat keretében „Hasznosítsuk újra, használjuk többször!” címmel figyelemfelhívó és az egyén felelősségét tudatosító, a környezettudatos gondolkodást elősegítő fotópályázatot hirdet.

Pályázatok 

Klímaváltozás a városomban – Békési rajz- és fotópályázat

Békés Város Önkormányzata a 'Zöld 14' Békés-Bihor Eurorégió Fenntartható Fejlődéséért Egyesülettel közösen rajzpályázatot hirdet Békés város és térségének óvodásai, általános és középiskolásai részére.

Pályázatok 

Számodra mit jelent az utazás? Mondd el fotóban!

A nemzetközi LensCulture magazin legújabb tematikus fotópályázata az Utazások témakörében várja a jelentkezőket a világ minden tájáról. A nyertesek a pénznyeremény mellett a neves Paris Photo kiállítással egy időben állíthatják ki műveiket Párizsban.

Pályázatok 

Tartsd körforgásban! – Rendhagyó Budapest Design Week

Augusztus 17-ig lehet jelentkezni a Budapest Design Weekre, amelyet idén rendhagyó formában rendeznek meg október 1. és 11. között.

Pályázatok 

Madarak fényben és árnyékban – Fotópályázat

Madarak fényben és árnyékban címmel madárfotó-pályázat indult a november 28-ára meghirdetett 20. Tatai Vadlúd Sokadalom népszerűsítésére.

Pályázatok 

Balkon fanatik – Fotópályázat

Az ország legszebb kiskertje kerestetik.