2018. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Karikatúrapályázat

A Karakter Kommunikációs Iroda nemzetközi karikatúrapályázatot hirdet hivatásos és amatőr karikaturisták, szatirikus képzőművészek és reklámgrafikusok számára, melynek témája: „Mindannyiunk élőhelye a Föld, nélkülözhetetlen számunkra. Vajon ezt tudjuk is éreztetni »szeretett« bolygónkkal?” A pályaműveket 2017 november 19-ig várják, a kiválasztott alkotások kiállításon kerülnek bemutatásra.

A Karakter Kommunikációs Iroda nemzetközi karikatúrapályázatot hirdet hivatásos és amatőr karikaturisták, szatirikus képzőművészek és reklámgrafikusok számára.

A legjobb képek környezeti szemléletformáló kiállítás törzsét képezik majd, amely jelentős események kísérőprogramjaként és önálló vándorkiállításként is bemutatásra
kerül, illetve a kiállításon szereplő alkotások a Zöldbicikli Produkció honlapján és Facebook-oldalán is megtekinthetők lesznek.

A kiírók 14 év feletti pályázók jelentkezését várják, a pályázatra kizárólag a nyomtatott sajtóban, illetve annak webmellékletében, vagy önálló webújságban még nem publikált munkával lehet nevezni. Egy pályázó maximum 3 pályaművel indulhat.

A pályaműveket postán vagy elektronikus formában várják, a beküldési határidő 2017. november 19-e.

A pályázat részletes feltételei a zoldbicikli.hu oldalon olvashatóak.

Tovább a forrásra: zoldbicikli.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
„Klímatudatos Budapest”: pályázat általános iskolás gyermekek részére „Ahol a fák égig érnek” – Pályázat 11–15 évesek számára „Egy doboznyi természet” – Pályázat általános iskola alsó tagozatosai számára „Ember és természet” fotópályázat 2018 „Erdő és ember” – fotópályázat