2021. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Lételemünk a víz – pályázat

A Grundfos, a világ első számú szivattyúgyártója nyilvános tervpályázatot hirdet. A vállalat célja, hogy a tudatos, felelős gondolkodás a vízről széles körben teret nyerjen: ehhez keresnek most innovatív társakat. Olyan látványos, szállítható berendezés előállítása a cél, amelynek segítségével maradandó pozitív élményt szerezhet a víz mozgatásával kapcsolatban például egy fesztivál látogatója.

A vállalat tervpályázatán bárki részt vehet, aki olyan, részletesen dokumentált, megvalósítható ötletet küld be, amely megfelel négy alapvető feltételnek:

 • Vízmozgás
  Mindegy, hogy folyik, pumpál, csöpög, gőzölög, párolog vagy lecsapódik, a lényeg, hogy a víz mozgásban legyen! 
 • Elektromosság
  Mindegy, hogy hajtja, termeli vagy vezérli, a berendezés működésében szerepet kell kapnia az elektromosságnak!
 • Interaktivitás
  A pályaműnek kipróbálhatónak, működtethetőnek, használhatónak kell lennie bárki számára különösebb előképzettség nélkül is!
 • Kompatibilitás
  Az eszköz legyen könnyen szállítható, könnyedén szét- és összeszerelhető!

Fontos, hogy a találmány ne pazarolja vagy szennyezze a vizet; a folyamatos utántöltést nem igénylő, zárt rendszerű elképzeléseket a zsűri előnyben fogja részesíteni.

Pályázat benyújtásának határideje: 2018. 02. 28.

A pályázattal kapcsolatos további információk az alábbi oldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
Az őshonos állati génmegőrzés új pályázati felhívása Vetlényi Alma új kollekciója ha lehet, még zöldebb Katie Patrick: Hogyan mentsük meg a világot A Növekedési Kötvényprogram a megújuló erőművek épülését is segíti Már nem szokatlan, hogy rénszarvasra vadásznak a jegesmedvék? (videóval)
Tovább a forrásra: letelemunk.hu
Vissza
Hírfolyam