2018. február 25., Géza
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

„Ember és természet” fotópályázat 2018

A Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál és a Gödöllői Református Líceum ismét meghirdeti „Ember és Természet” témájú versenyét az ország valamennyi felső tagozatos és középiskolás diákja számára, hogy fotó formájában mutassák be a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolataikat, észrevételeiket. A versenyre külhoni magyar ajkú fiatalok jelentkezését is várják, a Kárpát-medence bármely területéről.

A kiírók olyan fotókat várnak, amelyek az ember és a természet kapcsolatát, szépségét, értékét és hibáit mutatják be, sajátos, művészi aspektusból láttatják, értetik meg a természettel való kapcsolatunkat. Ebbe beletartozhat a természetfotó, de az olyan alkotás is, amely sokkoló, figyelemfelkeltő, elgondolkodtató.

Nevezni az alábbi szekciókban lehet:

  • Természetfotó
  • Harmónia-összhang
  • „Ezek is mi vagyunk” Természet- és környezetvédelem

A pályázatra beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el két külön korosztályi kategóriában (10–14 évesek és 15–18 évesek). Az I-II-III. helyezettek értékes díjakat kapnak (20–60 ezer forint).

A zsűrizett és kiállításra, bemutatásra javasolt fotók megtekinthetők lesznek a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál idején.  A pályázat eredményhirdetésére és a díjak átadására 2018. május 27-én, vasárnap, a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál természet- és környezetvédelmi programjainak díjátadóján kerül sor.

A technikai megkötésekkel és a jelentkezéssel kapcsolatos információk a www.godollofilmfest.com oldalon érhetők el.

Tovább a forrásra: godollofilmfest.com
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
„Klímatudatos Budapest”: pályázat általános iskolás gyermekek részére „Lesz ez még így se” – gondolták, majd megalkották a jövő víztározóját „Találd meg, írd le és őrizd meg!” – pályázat a vizes élőhelyek világnapja alkalmából 12 hónap az erdőn A 2017-es év közönségdíjas természetfotója