2018. október 15., Teréz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

„Klímatudatos Budapest”: pályázat általános iskolás gyermekek részére

Budapest Főváros Önkormányzata „Klímatudatos Budapest” címmel pályázatot hirdet budapesti általános iskolás diákok részére. A pályázat célja az éghajlatváltozás kérdéseivel kapcsolatos ismeretterjesztés: fel szeretné hívni a diákok figyelmét az éghajlatváltozás mérséklésének, az alkalmazkodás lehetőségének fontos kérdéseire.

A pályázat témája: A jövő zöld Budapestje

  • „Milyennek képzeled el a zöld, környezetbarát módon működő nagyvárost, Budapestet? Milyen természeti és építészeti kincsei vannak a városnak, amiket óvni kell a klímaváltozástól? Te hogyan tennéd?”
  • „Környezetbarát közlekedés Budapesten: milyennek képzeled el a környezetbarát közlekedést (egyéni és közösségi közlekedést egyaránt) 2030-ban Budapesten?”
  • Kíró: Budapest Főváros Önkormányzata
  • Kik pályázhatnak: budapesti általános iskolás diákok

Pályázni egyénileg rajz vagy fotó készítésével, csoportosan (legfeljebb 30 fő) egy maximum A2 méretű rajz vagy fotómontázs-tabló készítésével lehet.

A versenyre való jelentkezés határideje és módja:

A pályamunkák beérkezési határideje: 2018. április 16., hétfő, 16 óra.
A pályaművek benyújtása postai úton vagy személyesen lehetséges a Főpolgármesteri Hivatal Projektmenedzsment Osztályán (1052 Budapest, Városház u. 9–11., 2. em. 298. Tel.: +36-1-327-1639).
A fotókat a kíró a klimaplatform@budapest.hu címre kéri megküldeni.

A pályázati feltételekkel és a pályázat menetével kapcsolatos további információk a budapest.hu oldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
A European Treasures of Nature 2017-es díjnyertes képei Magyarország a dinoszauruszok korában (animáció) A banánhéj is öltöztet A ruhaipar a túlfogyasztás súlyosan szennyező motorja Arcfelismeréssel védik a halak egészségét
Tovább a forrásra: budapest.hu
Vissza
Hírfolyam