2018. május 24., Eliza, Eszter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Tervezz vizes közösségi teret - pályázat diákoknak

A víz világnapja alkalmából a Duna Múzeum alkotópályázatot hirdet 12–18 éves diákok számára. A feladat egy, a diákok lakóhelyének környezetére jellemző, ahhoz kapcsolódó, de egyedi köztér megtervezése. Beküldési határidő: 2018. március 6.

„Engedd szabadjára a fantáziádat! Tervezz a településed környékére jellemző, ahhoz kapcsolódó, de egyedi közteret!”

„Keress a környezetedben egy elhanyagolt, lepusztult területet, mérd fel az adottságait (méret, tájolás, benapozottság, megközelítés, meglévő növényzet, domborzat, stb.) Tervezz ide egy olyan közösségi zöldfelületet, ami utánozza a természetes vizes élőhely jó tulajdonságait és fenntartható kisebb területen is” – szól a kiírók felhívása.

A kiíró utasítása szerint a pályázathoz a beültetendő növények listáját is mellékelni kell. Az egyetlen formai megkötés, hogy az alkotások nem lehetnek nagyobbak A/3-as méretnél.

A pályázatok készülhetnek szabad kézzel, de tetszés szerinti grafikai tervezőprogrammal is, vagy akár makett formájában. Az elkészült műveket beszkennelve, lefotózva regisztrációt követően a pályázati felületre kell feltölteni.

A pályázattal kapcsolatos további információk a www.vizvilagnap.hu oldalon érhetők el.

Tovább a forrásra: vizvilagnap.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
„Klímatudatos Budapest”: pályázat általános iskolás gyermekek részére „Ahol a fák égig érnek” – Pályázat 11–15 évesek számára „Egy doboznyi természet” – Pályázat általános iskola alsó tagozatosai számára „Ember és természet” fotópályázat 2018 „Erdő és ember” – fotópályázat