2018. október 17., Hedvig
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Tervezz vizes közösségi teret - pályázat diákoknak

A víz világnapja alkalmából a Duna Múzeum alkotópályázatot hirdet 12–18 éves diákok számára. A feladat egy, a diákok lakóhelyének környezetére jellemző, ahhoz kapcsolódó, de egyedi köztér megtervezése. Beküldési határidő: 2018. március 6.

„Engedd szabadjára a fantáziádat! Tervezz a településed környékére jellemző, ahhoz kapcsolódó, de egyedi közteret!”

„Keress a környezetedben egy elhanyagolt, lepusztult területet, mérd fel az adottságait (méret, tájolás, benapozottság, megközelítés, meglévő növényzet, domborzat, stb.) Tervezz ide egy olyan közösségi zöldfelületet, ami utánozza a természetes vizes élőhely jó tulajdonságait és fenntartható kisebb területen is” – szól a kiírók felhívása.

A kiíró utasítása szerint a pályázathoz a beültetendő növények listáját is mellékelni kell. Az egyetlen formai megkötés, hogy az alkotások nem lehetnek nagyobbak A/3-as méretnél.

A pályázatok készülhetnek szabad kézzel, de tetszés szerinti grafikai tervezőprogrammal is, vagy akár makett formájában. Az elkészült műveket beszkennelve, lefotózva regisztrációt követően a pályázati felületre kell feltölteni.

A pályázattal kapcsolatos további információk a www.vizvilagnap.hu oldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
A European Treasures of Nature 2017-es díjnyertes képei Steve Cutts: Moby és az Üres Békés Kórus – Te is olyan elveszett vagy a világban, mint én? Kalandozás Fantáziaországban – Varázslatos Magyarország képekben A kormányzat is támogatja a klímavédelem ügyét Hamarosan felépül Európa legnagyobb kétoldalú napelemes létesítménye is
Tovább a forrásra: vizvilagnap.hu
Vissza
Hírfolyam