2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tervezz vizes közösségi teret - pályázat diákoknak

A víz világnapja alkalmából a Duna Múzeum alkotópályázatot hirdet 12–18 éves diákok számára. A feladat egy, a diákok lakóhelyének környezetére jellemző, ahhoz kapcsolódó, de egyedi köztér megtervezése. Beküldési határidő: 2018. március 6.

„Engedd szabadjára a fantáziádat! Tervezz a településed környékére jellemző, ahhoz kapcsolódó, de egyedi közteret!”

„Keress a környezetedben egy elhanyagolt, lepusztult területet, mérd fel az adottságait (méret, tájolás, benapozottság, megközelítés, meglévő növényzet, domborzat, stb.) Tervezz ide egy olyan közösségi zöldfelületet, ami utánozza a természetes vizes élőhely jó tulajdonságait és fenntartható kisebb területen is” – szól a kiírók felhívása.

A kiíró utasítása szerint a pályázathoz a beültetendő növények listáját is mellékelni kell. Az egyetlen formai megkötés, hogy az alkotások nem lehetnek nagyobbak A/3-as méretnél.

A pályázatok készülhetnek szabad kézzel, de tetszés szerinti grafikai tervezőprogrammal is, vagy akár makett formájában. Az elkészült műveket beszkennelve, lefotózva regisztrációt követően a pályázati felületre kell feltölteni.

A pályázattal kapcsolatos további információk a www.vizvilagnap.hu oldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
Imádják az elektromos autókat a magyarok Reményt hozó műalkotások az óceántól eltérített műanyagokból Levendula- és rózsanapokat rendeznek Szegeden az egyetemi füvészkertben Áder János: a 21. század legfontosabb kérdése a víz Több mint egy évig vittek ebédet a rászorulóknak Kaposváron
Tovább a forrásra: vizvilagnap.hu
Vissza
Hírfolyam