2019. április 18., Andrea, Ilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

I live green (Zölden élek) – Videóverseny

Európa-szerte egyre több ember dönt és cselekszik környezettudatosan nap mint nap. Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) és partnerei videóversenyt hirdetnek „I live green” – „Zölden élek” címmel a környezettudatos életmód bemutatására és népszerűsítésére.

„A minket körülvevő környezet állapota valamennyiünk mindennapos döntéseinek függvénye – mit eszünk, hogyan utazunk, vagy mivel fűtjük otthonainkat. Némely döntésünket a környezetre és az egészségünkre gyakorolt negatív következmények csökkenését szem előtt tartva hozzuk meg. Milyen kicsi vagy nagy cselekedeteket teszel a környezet megóvása érdekében? Oszd meg őket, hogy inspirálhassanak másokat” – buzdítanak a verseny kiírói.

Az EEA a következő témákban várja a mintegy 30-45 másodperc hosszúságú videóklipeket:

  • 1. Fenntartható étkezés
  • 2. Tiszta levegő
  • 3. Tiszta víz
  • 4. Minimális hulladék

(A videók nem tartalmazhatnak semmilyen beszédet, beszélgetést, narrációt, szöveget – a  zene és hangeffektek használata, amennyiben a résztvevő rendelkezik a használatukhoz szükséges jogokkal, megengedett.)

Jelentkezési határidő: 2018. március 31.

A versenyen 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A pályázatról további információk és a jelentkezés feltételei az EEA honlapján érhetőek el.

Neked ajánljuk
Tovább folytatódik az ország megtisztítása Erdő Ernő bácsi meséi 6-10. Művészi szemfényvesztéssel a mindennapos szemét ellen Seed bonbon, hogy a természetnek is megköszönd Már a salgótarjániak is villanybusszal közlekedhetnek
Tovább a forrásra: eea.europa.eu
Vissza
Hírfolyam