2019. december 8., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Miénk itt a Pad! – Pályázat középiskolásoknak egy színesebb Népligetért

A Főkert Nonprofit Zrt. pályázatot hirdet középiskolások számára a Népligetben található padok egyedi díszítésére. Április 21-én rendezik meg parkszépítő önkéntes akciójukat, amelynek keretein belül nemcsak cserjeültetésben és füvesítésben segíthetnek az önkéntesek, de  egy középiskolai padfestő pályázatra is sor kerül. 

 • A középiskolás diákok bármilyen kreatívval pályázhatnak: szabadkézzel rajzolt vagy elektronikus formában elkészített terv egyaránt beküldhető. 3-6 fős csapatok jelentkezését várják.
 • A 'Miénk itt a Pad!' pályamunkák beérkezésének határideje: 2018. április 16. 12:00  (A jelentkezésnek tartalmaznia kell az iskola, az osztály és a csapat nevét, a pályamunka címét és az elérhetőségeket.) 
 • Beküldési cím: kommunikacio@fokert.hu.
  Tárgy: Miénk itt a Pad!
 • A nyertes pályaműveket a 2018. április 21-én, szombaton 10 és 14 óra között megrendezésre kerülő rendezvény keretein belül lehet megfesteni. A festéket és az eszközöket a Főkert Nonprofit Zrt. és a PPG Trilak Kft. biztosítja.
 • A padfestés és a kertészkedés az 50 órás közösségi szolgálatba is beszámítható – ebben az esetben senki ne hagyja otthon a pecsételőfüzetét! 
 • Csak a kertészeti tevékenységekre is lehet jelentkezni.
  Határidő: 2018. április 19. 16:00.
  E-mail-cím: kommunikacio@fokert.hu
  Tárgy: Miénk itt a Park!
Neked ajánljuk
„Alkoss az esőerdőkért!” – Környezetvédelmi alkotópályázat Felesleges göncök új köntösben A természetről mesél Bendegúz és a Gyermekvasút Tömegesen kóborolnak éhes jegesmedvék a csukcsföldi város közelében A karácsony az ajándékozás és az adományozás ideje...
Tovább a forrásra: fokert.hu
Vissza
Hírfolyam