2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tervezz pólót a ludaknak! – Alkotói pályázat

Alkotói pályázatot hirdetett a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület grafikusok és illusztrátorok részére a közelgő 18. Tatai Vadlúd Sokadalom apropóján. Ha szeretnéd, hogy a te alkotásod szerepeljen a rendezvény hivatalos pólóján, vagy csak egyszerűen szívesen alkotnál madaras témában, jelentkezz!

Vadludak tízezrei Tatán

A Tatai Vadlúd Sokadalmat 2001-ben azzal a céllal indította útjára a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, hogy a madárvonulás jelenségén keresztül bemutassa a tatai Öreg-tó szépségét, nemzetközi természetvédelmi jelentőségét és egy egész napos, hangulatos családi fesztivál keretében nyújtson találkozási, bemutatkozási lehetőséget a hazai madárvédelem, természetvédelem hivatásos és civil önkéntesei számára is. Magyarország legnagyobb természetvédelmi fesztiváljának számít, de európai viszonylatban is kiemelkedik. 2018-ban november 24-én figyelhetjük majd együtt vadludak tízreit.

Pólót a ludaknak!

​A 18. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából meghirdetett alkotói pályázat technikai paraméterei:

  • Nyomtatható felület: A4 méret, 1 oldalas.
  • Az alkotás színei illeszkedjenek a következő pólószínek bármelyikéhez (de akár mind a 4 színhez is passzolhatnak): világosszürke, drapp, olajzöld, sötétbarna.
  • Fontos, hogy az alkotásokon az alábbi vadlúdfajok valamilyen formában jelenjenek meg, és felismerhetőek legyenek, azonban nem határozói szintű grafikát várunk, a művész nyugodtan beleviheti saját intuícióit, stílusát az alkotásba. A következő lúdfajok bármelyike (akár az összes is) szerepelhet az alkotáson: vetési lúd, nyári lúd, nagy lilik, kis lilik, vörösnyakú lúd, apácalúd.
  • Az alkotáson szerepelnie kell a következő feliratnak: 18. Tatai Vadlúd Sokadalom.
  • Egy pályázó több alkotással is nevezhet.
  • Az alkotásokat elektronikusan, háttér nélküli png vagy psd formátumban, legalább 300 dpi felbontásban várják a goczo.gabriella@mme.hu e-mail-címre.
  • Beküldési határidő: 2018. április 17.
  • A műveket 3 tagú zsűri értékeli. Eredményhirdetés: 2018. május 4.
  • A nyertes mű készítője az alábbi nyeremények közül választhat: Vadlúdnap (mely során elvisznek téged másodmagaddal a legjobb vadludas helyekre, és mindent megtudhattok a védelmi munkáról, megcsodálhatjátok a behúzás vagy kihúzás több tízezres madárseregének látványát) VAGY 30 000 Ft értékű TouchMeNot Clothing vásárlási utalvány.
Vadludak a tatai Öreg-tó felett
Fotó: vadludsokadalom.hu
Neked ajánljuk
Folytatódik az e-biciklis pályázat: ezúttal szeptember 10-ig várják a dokumentumokat A vadászat és a természet témájában nyílt kiállítás a Ludwig Múzeumban Nyugtató erdei hangok (videó) Így készíthetünk otthon herbamézet Bemutatták a MÁV saját fejlesztésű IC+ első osztályú kocsiját Budapesten
Tovább a forrásra: tataivadludsokadalom.hu
Vissza
Hírfolyam