2021. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tervezz pólót a ludaknak! – Alkotói pályázat

Alkotói pályázatot hirdetett a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület grafikusok és illusztrátorok részére a közelgő 18. Tatai Vadlúd Sokadalom apropóján. Ha szeretnéd, hogy a te alkotásod szerepeljen a rendezvény hivatalos pólóján, vagy csak egyszerűen szívesen alkotnál madaras témában, jelentkezz!

Vadludak tízezrei Tatán

A Tatai Vadlúd Sokadalmat 2001-ben azzal a céllal indította útjára a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, hogy a madárvonulás jelenségén keresztül bemutassa a tatai Öreg-tó szépségét, nemzetközi természetvédelmi jelentőségét és egy egész napos, hangulatos családi fesztivál keretében nyújtson találkozási, bemutatkozási lehetőséget a hazai madárvédelem, természetvédelem hivatásos és civil önkéntesei számára is. Magyarország legnagyobb természetvédelmi fesztiváljának számít, de európai viszonylatban is kiemelkedik. 2018-ban november 24-én figyelhetjük majd együtt vadludak tízreit.

Pólót a ludaknak!

​A 18. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából meghirdetett alkotói pályázat technikai paraméterei:

  • Nyomtatható felület: A4 méret, 1 oldalas.
  • Az alkotás színei illeszkedjenek a következő pólószínek bármelyikéhez (de akár mind a 4 színhez is passzolhatnak): világosszürke, drapp, olajzöld, sötétbarna.
  • Fontos, hogy az alkotásokon az alábbi vadlúdfajok valamilyen formában jelenjenek meg, és felismerhetőek legyenek, azonban nem határozói szintű grafikát várunk, a művész nyugodtan beleviheti saját intuícióit, stílusát az alkotásba. A következő lúdfajok bármelyike (akár az összes is) szerepelhet az alkotáson: vetési lúd, nyári lúd, nagy lilik, kis lilik, vörösnyakú lúd, apácalúd.
  • Az alkotáson szerepelnie kell a következő feliratnak: 18. Tatai Vadlúd Sokadalom.
  • Egy pályázó több alkotással is nevezhet.
  • Az alkotásokat elektronikusan, háttér nélküli png vagy psd formátumban, legalább 300 dpi felbontásban várják a goczo.gabriella@mme.hu e-mail-címre.
  • Beküldési határidő: 2018. április 17.
  • A műveket 3 tagú zsűri értékeli. Eredményhirdetés: 2018. május 4.
  • A nyertes mű készítője az alábbi nyeremények közül választhat: Vadlúdnap (mely során elvisznek téged másodmagaddal a legjobb vadludas helyekre, és mindent megtudhattok a védelmi munkáról, megcsodálhatjátok a behúzás vagy kihúzás több tízezres madárseregének látványát) VAGY 30 000 Ft értékű TouchMeNot Clothing vásárlási utalvány.
Vadludak a tatai Öreg-tó felett
Fotó: vadludsokadalom.hu
Neked ajánljuk
Meghosszabbította országos fotópályázatát a Budakeszi Vadaspark Nyártól már korszerű elektromos fűtési rendszerekre is lehet támogatást igényelni Szabadtéri és online kiállításon is megcsodálhatjuk Máté Bence alkotásait Az emberiség nagy céljai egymást támogatva is teljesülhetnek Több száz kiló húst ajánlottak fel rászorulóknak a böllérek
Tovább a forrásra: tataivadludsokadalom.hu
Vissza
Hírfolyam