2021. június 16., Jusztin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

DaDalia Galeria harmadik természetfotó pályázata

A  DaDalia Galeria Fotóköre MAFOSZ védnökséggel meghirdette a DaDalia Galeria harmadik természetfotó pályázatát. A pályázaton bárki részt vehet, hivatásos és amatőr fotósok foglalkozástól, életkortól, bel- és külföldi lakóhelytől függetlenül.

A pályázaton részt venni legfeljebb 10 darab olyan fotóval lehet melyeket nem díjazták más fotópályázatokon és még nem szerepeltek a DaDalia Galeria oldalán kiírt pályázatok kiállításain.

A feltöltött képeknek természetes élőhelyeken kell készülniük anélkül, hogy megzavarnák az élővilágot, vagy kárt tennének benne. Fogságban tartott állatokról készült felvételekkel nem lehet a pályázatra benevezni, illetve ilyen képeket a zsűri kizárhatja az értékelésből. Egyazon fotó csak egy kategóriában nevezhető.

Fotó: Pixabay.com
  • A.) Kategória: Nyílt – Bármilyen témájú természetfotóval lehet nevezni
    (makró, növény, állat, táj stb. – maximum 5 db. fotó)
  • B.) Kategória: Urbanizáció. A természet alkalmazkodása a városi,
    emberi környezethez. Állatok, növények, amik megjelennek, betelepülnek az ember által átalakított, urbánus környezetbe. (Maximum 5 db. fotó)

A pályázó a fotók beküldésével hozzájárul, hogy a pályázat és a kiállítás népszerűsítése érdekében a beküldött fotókat a szervezők, térítés nélkül felhasználhatják a szerző nevének feltüntetésével (katalógus, sajtó, TV,  plakát, meghívó). Továbbá a kiállításra zsűrizett fotók a DaDalia Galeria digitális archívumába kerülnek, ott a MAFOSZ előírásainak megfelelően, az esemény leírásával és az alkotók megnevezésével együtt, hosszabb ideig megtekinthetők lesznek és a díjazott fotók a Fotó-Hungarikum című MAFOSZ kiadványba beválogatásra kerülhetnek.

A pályázati kiírás és a részletes pályázati feltételek a DaDalia Galéria oldalán olvashatóak.

Neked ajánljuk
Ingyenes startup-dizájntáborra pályázhatnak a középiskolások Imádják az elektromos autókat a magyarok Hatalmas falfestmény figyelmeztet a beporzó rovarok fontosságára Szegeden Magyarországon teszteli az új csomagolási fejlesztését a Coca-Cola A nyomtatható és újrahasznosítható telefonok vethetnek véget a nyersanyagpazarlásnak
Tovább a forrásra: dadaliagaleria.hu
Vissza
Hírfolyam