2018. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Négy apró lépés a környezettudatosság jegyében az E.On-nal

Az E.ON április 23-tól négy héten át tartó fenntarthatósági vállalássorozatot indít, amelynek keretében bárki személyes fogadalmat tehet a környezet védelme mellett és egy reménybeli elektromos robogó érdekében.

A vállalat az E.ON Energy Globe díj döntőseivel közösen fenntarthatósági kihívást hirdet április 23. és május 18. között. A részvételhez a fenntarthatósági vállalást az alábbi négy terület valamelyikén kell teljesítenünk:

  • Környezettudatos közlekedés: Autó helyett egy hétig járjunk biciklivel vagy tömegközlekedéssel, a tisztább levegőért.
  • Fenntartható és helyi előnyben! Egy hétig fogyasszunk szezonális, helyi termelésű zöldségeket, gyümölcsöket. 
  • Egy hét PET-palack nélkül: Kevesebb műanyag és tisztább környezet – egy hétig kerüljük el a PET-palackot!
  • Energiatudatos otthoni élet: Napelemet nem mindenki tud beszerezni az otthonába, de apró lépésekkel is hozzájárulhatunk a környezettudatos hétköznapokhoz. Például azzal, hogy kihúzzuk a konnektorból a mobiltelefon töltőjét, hogy ne fogyasszon feleslegesen áramot. 

A pályázaton a vállalás teljesítése során szerzett tapasztalatainkról készült képpel vehetünk részt, amelyet e-mailben a facebook@eon.hu e-mail-címre küldhetünk el, vagy az Instagramon nyilvános fotóként az #egyzöldlépés hashtaggel oszthatunk meg.

A verseny fődíja egy elektromos robogó.

A pályázattal kapcsolatos további tudnivalók az eonfenntarthatojovo.hu/egyzoldlepes oldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
A European Treasures of Nature 2017-es díjnyertes képei Bűvös erdő – boszorkányos küldetés a Vajdahunyadvárban Homoki Nagy István filmjei: A kék vércsék erdejében 5. SUSCO Budapest fenntartható fejlődés konferencia A Cadillac is zöldre vált
Tovább a forrásra: eonfenntarthatojovo.hu
Vissza
Hírfolyam