2018. július 16., Valter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

„Madarak és a víz” fotóverseny

2018. június 15-én egy játékos fotóversenyt indít a mYnest, amelynek keretében a madarak és a víz szoros kapcsolatát, kiemelten a madarak itatását szeretnék bemutatni a résztvevők segítségével.

A kiírók minél több, vizes élőhelyen vagy itatón készült fotó feltöltésére buzdítanak, több kategóriában is értékes ajándékokkal díjazzák a jól sikerült alkotásokat.

A verseny során számít a a beküldött fotók mennyisége, a fotó témája (madár és víz/itatás/fürdés). Egy madárról egy jó, saját készítésű fotóval, illetve sok madárról sok jó, saját készítésű fotóval is részt vehetünk a versenyben.

Fotó: Pixabay.com

A fotók feltöltése több felületen is lehetséges:

  • A mYnest webes applikációján kereszül: mYnest.hu/app
  • Androidos vagy iOS-rendszerű telefonokra is letölthető mynestbird applikáción keresztül: mynest.hu

A verseny időszaka: 2018. 06. 15. – 2018. 08. 20.

Eredményhirdetés: 2018. 09. 03.

Nyeremények: 

  • A fődíj egy szuper KooKoo madárhangos óra a kookoo.hu jóvoltából.
  • További nyeremények: 5 db családi belépő a Duna–Ipoly Nemzeti Park Dinnyési-fertő területére, 5 db belépő a Nyíregyházi Állatparkba, 5 db családi belépő a Budapesti Füvészkertbe, 5 db Telegdi Ági madaras könyv az író személyre szóló dedikálásával, 5 db Kalap Jakab Madarak és Fák gyermek-CD, Fészekfoglaló Madárkártya stb.

A pályázattal kapcsolatos további tudnivalók a www.mynest.hu oldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
„Klímatudatos Budapest”: pályázat általános iskolás gyermekek részére Az óceáni bolygó (angol nyelvű természetfilm) „A Balaton nekem a minden: az életem, a családom, a szerelmem” „A kínzás nem kultúra” – Több ezren tüntettek Madridban „Ahol a fák égig érnek” – Pályázat 11–15 évesek számára
Tovább a forrásra: mynest.hu
Vissza
Hírfolyam