2019. december 11., Árpád
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ozone Zöld Díj 2018

Az OzoneTv idén is díjazza azokat a megvalósult zöld ötleteket, innovációkat, melyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez. A legkisebb ötlettől a legnagyobb projektekig.

A kiírók olyan vállalatok, magánszemélyek, civil szervezetek és általános iskolák, óvodák-szakkörök jelentkezését várják, amelyek/akik konkrét környezettudatos innovációt valósítottak vagy valósítanak meg.

Emellett működésük, hétköznapjaik során is törekszenek arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után, kiemelt fontossággal kezelik a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést, akiknél a kreativitás és a környezettudatosság ötvözéséből hasznos példaértékű megoldások születtek és születnek.

kategóriák:

  • Magánszemélyek
  •  Nagyvállalatok (250-nél több foglalkoztatott)
  •  Kis- és közepes vállalkozások (250-nél kevesebb foglalkoztatott)
  •  Civil szervezetek
  • Általános iskolák, óvodák-szakkörök 

A megmérettetésen 2013. 10. 14 és 2018. 09. 14 között megvalósult zöld, környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos projektekkel vagy tevékenységgel lehet részt venni.

A győztesek a korábbi évekhez hasonlóan igényes, névre szóló díjat kapnak, emellett meghívják őket az OzoneTv Egyenlítő című napi vélemény- és vitaműsorába, hogy másoknak is elmondhassák, mivel járultak hozzá környezetünk megóvásához és a zöldebb jövőhöz.

A részvétel további feltételei és a pályázati űrlapok az ozonetvmedia.hu oldalon érhetők el.

Neked ajánljuk
„Alkoss az esőerdőkért!” – Környezetvédelmi alkotópályázat A Reebok fenntartható futócipőjével hagyja maga mögött a műanyagokat Nemzeti kincsünk az erdő (1–5. rész) Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség még nem elégedett Megható mesefilm a tengerek szennyezéséről, az egyéni erőfeszítésről és az összefogás erejéről
Tovább a forrásra: ozonetvmedia.hu
Vissza
Hírfolyam