2020. szeptember 24., Gellért, Mercédesz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Állatbarát plakátpályázat

Az Orpheus Állatvédő Egyesület alkotói pályázatot hirdet „Állatbarát Plakátpályázat 2018” címmel, melynek célja az állatszeretet és a felelős állattartás népszerűsítése, a környezettudatosság fokozása, a kreatív alkotószellem ösztönzése.

A pályázók pozitív vagy negatív példák bemutatása révén elkészített alkotásokkal nevezhetnek. Az alkotó témája lehet pl. a házi kedvencek vagy a gazdasági állatok tartása, a cirkusz, az állatkert, a vadászat, a prémtermelés, az állatkísérletek, a sintértelepek vagy egyéb témakör.

„Alkossunk az állatszeretet jegyében, az állatvédelem népszerűsítéséért!” – buzdítanak a kiírók.

  • A pályamű készülhet A4/A3 méretben, a plakát készítési technikája (pl. rajz, festmény, kréta, egyéb) szabadon választható.
  • A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, e-mail-címét, iskolája elérhetőségét, a pályamű címét. A 14 év alattiak a gyermek, a 14 év felettiek a fiatal/felnőtt életkori kategóriába kerülnek besorolásra.
  • Az elkészített pályázati anyagok postáraadási határideje 2018. október 26.
  • Értékes díjazás: a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői között 500 ezer forint értékben kerülnek díjak kiosztásra.
  • Beküldési cím:
    Orpheus Állatvédő Egyesület „Plakátpályázat 2018”, 6701 Szeged, Pf. 929
  • A pályamű kötelező melléklete egy, a pályázatot beküldő nevére és címére megcímzett, bélyeggel ellátott, közepes méretű válaszboríték!
  • Figyelem: alkotói közösségek, osztályok, csoportok a pályamunkáikat közös borítékban is beküldhetik!

A legsikeresebb (díjazott) alkotók egyenként kiértesítésre kerülnek, a pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.zug.hu Állatbarát Web Kuckó oldalon kerül ismertetésre.

Neked ajánljuk
2020. évi Európai Mobilitási Hét – Kreatív pályázat 2020. évi Európai Mobilitási Hét – Kreatív pályázat Országos madárfotó-pályázat a tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából ENSZ-közgyűlés: Brazília kikéri magának, Kína elkötelezett a klímavédelem mellett Elindult az illegális hulladék felszámolására indított program kistelepülési szakasza
Tovább a forrásra: zug.hu
Vissza
Hírfolyam