Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 6., Bíborka, Vilmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Komposztáló-szépségverseny: ahol nem minden a külső

Október első hetétől lehet nevezni a JÖN Alapítvány „Ne égess, komposztálj!” őszi kampányának keretében meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre.

„Komposztáló-szépségverseny a komposztálás népszerűsítéséért, avagy nevezz be komposztálóddal és mutasd meg, hogy Te hogyan csinálod!” – szólnak a kiíró buzdító szavai a hulladekvadasz.hu oldalon.

A regisztrációs űrlap kitöltésével és a komposztról készült kép beküldésével bárki indulhat az eseményen. A JÖN Alapítvány október hónap végéig várja a beérkező nevezéseket, ami után november 1-jével megkezdődik a verseny Magyarország legszebb, leghasznosabb, legnagyobb, legtermékenyebb lakossági komposztálójának díjáért.

Vajon melyik komposzt lesz a győztes?
Fotó: hulladekvadasz.hu
  • A beküldött nevezés akkor érvényes, ha a hulladekvadasz.hu oldalon található űrlapon minden mezőt megfelelően kitöltött a résztvevő.
  • A nevezési határidő október 31.
  • A szavazás november 1-jétől 30-ig tart.
  • Kerti és gilisztakomposzttal is lehet nevezni.
  • A nevezési időben beérkezett versenyzők komposztálójáról készült képek felkerülnek a hulladekvadasz.hu honlapjára, ahol a szavazók (olvasók) bárkire szavazhatnak.
  • Az eredmény december 1-jén az online felületen kerül kihirdetésre.
  • A legtöbb szavazatot elért versenyző a nyertes, és övé a komposztáló-szépségverseny győztesének járó elismerés.
  • A nyertes számára a komposztáló-szépségverseny támogatója, az Oázis kertészet 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt ajánl fel, ami a kertészeti áruházláncban használható fel.
Neked ajánljuk
Cél a biológiai sokféleség: idén is meghirdette kertmentő pályázatát az agrártárca Akasszuk nyakunkba a tavaszt Magyarország éjszaka (videó) Kedves Szomszédaim, miben segíthetek? Magyar technológiák segíthetik a nyugat-balkáni térség klímavédelmét
Tovább a forrásra: hulladekvadasz.hu
Vissza
Hírfolyam