2020. június 2., Anita, Kármen
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Irány a szabadba! – a gyerekeket hívja most játszani az E.ON

Az „Irány a szabadba!” című játékkal a fenntarthatóságra és az energiatudatosság fontosságára szeretné a vállalat felhívni a gyerekek és szüleik figyelmét. 

Környezettudatos vállalássorozatot hirdet a legkisebbeknek az E.ON, amelyhez az őszi szünetben két héten keresztül bárki csatlakozhat.

Falevelek gyűjtésével, növények ültetésével vagy világító lámpás készítésével nyerhetnek értékes ajándékcsomagokat a gyerekek.

Fotó: pixnio.com

Az október 26. és november 6. közötti nyereményjátékban a gyerekeknek nincs más dolguk, mint az általuk tett környezettudatos vállalásokról készíteni egy szelfit vagy a témát bemutató fotót, és azt elküldeni az energiakaland@eon.hu e-mail-címre az alábbi tárgymegnevezéssel: #irányaszabadba!

A gyerekek választhatnak, hogy falevelekből készítenek képet, vagy vadgesztenyékből vidám figurákat, növényeket ültetnek, vagy befőttesüvegből alkotnak világító lámpást.

  • A beküldött fotókkal tabletet, fényképezőgépet és állatkerti belépőt is nyerhetnek.
  • Amennyiben szeretnék, a gyerekek meg is oszthatják a fotókat az Instagramon az #irányaszabadba! hashtaggel, hogy mások is láthassák!
Neked ajánljuk
Új pályázat a zöld és high-tech magyar vállalkozásokért Az internetre költözik a zöldülők vására Új magyar természetfilm: Kalandjaim a parányok világában (filmelőzetes) Önkéntes tűzoltók segítettek Letenyén A koronavírus tovább fokozta a thaiföldi szemétkrízist
Tovább a forrásra: dontwasteit.hu
Vissza
Hírfolyam