2019. április 25., Márk
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Ha csak egyszer használnád, ne használd egyszer se!”

A Cetelem Zöldsuli Programjába olyan ismeretterjesztő alkotásokat várnak, amelyek felhívják a figyelmet az egyszer használatos műanyagok okozta környezeti problémákra, és bemutatják, hogyan élhetünk a mindennapokban nélkülük! 

A Magyar Cetelem Bank immár nyolcadik alkalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli Program pályázatot.

A részt vevő osztályok közül ezúttal is összesen harminc nyerhet majd erdei iskolai táborozásra fordítható, egyenként 150 000 Ft értékű támogatást.

Fotó: Cetelem Zöldsuli/facebook.com

A pályázati mű bármilyen szabadon választott stílusban és kézműves technikával készülhet; lehet kép, plakát, installáció, oktató- vagy szóróanyag, transzparens, képregény, de más kreatív, figyelemfelhívó, edukatív jellegű alkotás is.

Idén is érdemes kreatívnak lenni, és bevetni minden meggyőző érvet és ötletet, mert az első 15 nyertesről online szavazás, további 15 nyertes pályamunkáról pedig zsűri fog majd dönteni!

Neked ajánljuk
A Hupikék Törpikék a tengerek védelmében A Föld gyönyörű és különleges fái (képgaléria) A nap képe: Napfelkelte Karancsságon A tőzsde ellen fordultak a londoni klímatüntetők Meseszép kerékpárút épül a Garda-tónál
Tovább a forrásra: cetelemzoldsuli.hu
Vissza
Hírfolyam