2021. november 27., Virgil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra indul a „ne öntse a lefolyóba!” kampány

A BIOFILTER Környezetvédelmi Zrt. 2018. november 17–25. között ismét használtsütőolaj-leadó akciót indít az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából!

Az akcióban való részvétel feltétele, hogy a leadó a helyszínen regisztrálja nevét és e-mail-címét, ezzel bekerül a sorsolásba. Az akciós hetet követően a BIOFILTER kisorsolja a nyertest, akinek a díja egy családi belépő lesz a budapesti Miniversumba.

  • Az akció 9 napig tart, a megadott dátumokon belül leadók kerülnek be a sorsolásba.
  • A leadott használt sütőolajat a Biofilter Zrt. feldolgozza, majd biodízel alapanyagként hasznosítja újra, ezzel mentesítve csatornáinkat a terheltségtől és élő vizeinket a szennyeződéstől.
  • Lehetőség szerint PET-palackokban kérik leadni az olajat.
  • A sorsolásba egy fő csak egyszer kerülhet be, akkor is, ha többször ad le olajat a héten.
  • Leadás helye: 2045 Törökbálint, Kinizsi u. 15., Porta épület.
  • Az akció időpontja: 2018. november 17–25.

Érdemes tudni, hogy a Biofilter telephelyein az év minden napján van lehetőség a használtolaj-leadásra! További információ a honlapon: www.biofilter.hu 

Fotó: biofilter.hu
Neked ajánljuk
Alapítványi támogatással zöldülhettek a gyulai tankerület iskolái Gyönyörű zalai erdőket szelnek át kerékpárutak A szövőgépek forradalmasítása vethet véget a divatipar pazarlásának Elválnak a felmelegedés miatt a hűségükről ismert albatroszpárok? (videóval) Új eszköz segíti a természet helyreállításán fáradozókat
Tovább a forrásra: biofilter.hu
Vissza
Hírfolyam