2020. október 28., Simon, Szimonetta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kukasuli – meseíró pályázat

A Bodrog Egyesület és a Zöld Kör környezetvédő egyesület az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával, a hulladékgazdálkodással kapcsolatos lakossági szemléletformálás érdekében meseíró pályázatot hirdetett a téma iránt elkötelezett, kiemelkedő készségekkel rendelkező ötletgazdáknak.

A várt pályaművek esetén a mesék (verses mesék, mondókák) témája a háztartási hulladékokkal kapcsolatos helyes viselkedésminták bemutatása, népszerűsítése (pl. a keletkező hulladékok megelőzése, külön gyűjtése; újrahasznosítása).

  • A pályázaton magyar nyelven írók vehetnek részt, magyar és nem magyar állampolgárok egyaránt (alsó és felső korhatár nélkül).
  • A kiírók nevező alkotónként 1-3 igényes, a gyermekek lelkét simogató pályaművet várnak. A pályaművek illusztrálása nem kötelező, de előnyt jelent; csakúgy, mint a tartalom újszerű és környezetközpontú megközelítése.
  • A pályázat benyújtásának végső határideje: 2019. március 5., déli 12 óra.
  • A pályaműveket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el – amely tagjai között hulladékgazdálkodási szakember, környezeti nevelő és pedagógus található –, legkésőbb 2019. március 14-ig.
  • Az érdeklődők a részletes tartalmi és formai feltételekről a Zöld Kör Facebook-oldalán és a kukasuli@gmail.com e-mail-címen tájékozódhatnak.

Minden pályázó az elbírálást követő 3 napon belül, elektronikus levélben értesül a pályázat eredményéről, amelyet a kiírás gazdái a www.zoldkor.net honlapon is közzétesznek.

Neked ajánljuk
Álmodd meg te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat! Álmodd meg te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat! Óriásporszívóval akarják eltávolítani a műanyaghulladékot egy belga természetvédelmi területről Ösztöndíjprogram környezettudatos egyetemistáknak Pályázat autóbusztöltő berendezések gyártóinak és forgalmazóinak
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam