2022. augusztus 12., Klára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kukasuli – meseíró pályázat

A Bodrog Egyesület és a Zöld Kör környezetvédő egyesület az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával, a hulladékgazdálkodással kapcsolatos lakossági szemléletformálás érdekében meseíró pályázatot hirdetett a téma iránt elkötelezett, kiemelkedő készségekkel rendelkező ötletgazdáknak.

A várt pályaművek esetén a mesék (verses mesék, mondókák) témája a háztartási hulladékokkal kapcsolatos helyes viselkedésminták bemutatása, népszerűsítése (pl. a keletkező hulladékok megelőzése, külön gyűjtése; újrahasznosítása).

  • A pályázaton magyar nyelven írók vehetnek részt, magyar és nem magyar állampolgárok egyaránt (alsó és felső korhatár nélkül).
  • A kiírók nevező alkotónként 1-3 igényes, a gyermekek lelkét simogató pályaművet várnak. A pályaművek illusztrálása nem kötelező, de előnyt jelent; csakúgy, mint a tartalom újszerű és környezetközpontú megközelítése.
  • A pályázat benyújtásának végső határideje: 2019. március 5., déli 12 óra.
  • A pályaműveket 3 tagú szakmai zsűri bírálja el – amely tagjai között hulladékgazdálkodási szakember, környezeti nevelő és pedagógus található –, legkésőbb 2019. március 14-ig.
  • Az érdeklődők a részletes tartalmi és formai feltételekről a Zöld Kör Facebook-oldalán és a kukasuli@gmail.com e-mail-címen tájékozódhatnak.

Minden pályázó az elbírálást követő 3 napon belül, elektronikus levélben értesül a pályázat eredményéről, amelyet a kiírás gazdái a www.zoldkor.net honlapon is közzétesznek.

Neked ajánljuk
Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Egyenletes gitárütemek, emelkedő hőmérséklet Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Forrás: Élő Bolygónk
Vissza
Hírfolyam