2020. augusztus 15., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Köztünk élnek – Amatőr filmpályázat a természet- és környezetvédelem területén kiemelkedő munkát végző emberekről, csoportokról, civil szervezetekről

A  Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő arra hívja az amatőr filmeseket, mutassák meg, kik azok az emberek, csoportok, civil szervezetek a Kárpát-medencében, akik vagy amelyek a természet- és környezetvédelem területén kiemelkedő munkát végeznek.

A kiírók azt szeretnék, ha a filmek (riportok) bemutatnák az embereket, a céljaikat, a kezdeményezést, a tettet, amit a környezetük tisztaságáért, az ott élő emberek és élőlények életkörülményeinek a javulásáért, megóvásáért tesznek.

Nem a film művészeti értéke és technikai minősége, hanem a riport témája, az ember vagy a csoport tettének és tevékenységének bemutatása a díjak fő mérvadója.

„Fantasztikus emberi tettek vannak körülöttünk a mindennapokban. Szeretnénk felhívni a figyelmet a munkájukra, megadni számukra a közösség, a mi elismerésünket. Segítsük őket együtt a későbbiekben!”

  • Nevezni két riporteri korosztályban lehet:
    18. életévét még be nem töltött és 18 év felett (korhatár nélkül)
  • Két szekcióban:
    Természetvédelemért 2019
    Környezetvédelemért 2019
  • Nevezési időszak: 2019. január 10. – április 10.
  • A részletes pályázati kiírás a godollofilmfest.com oldalon érhető el.
Neked ajánljuk
Horvátországban 2 perc alatt fogyott el a villanyautó-vásárlásra járó támogatás Régi biciklikből utcanévtáblák Pihentető zene éneklő madarakkal (zenés videó) Megérkezett hazánkba a poloskák ősellensége Csaknem félszáz delfin sodródott partra Massachusettsben, önkéntesek mentették meg őket (videóval)
Tovább a forrásra: godollofilmfest.com
Vissza
Hírfolyam