2021. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Köztünk élnek – Amatőr filmpályázat a természet- és környezetvédelem területén kiemelkedő munkát végző emberekről, csoportokról, civil szervezetekről

A  Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő arra hívja az amatőr filmeseket, mutassák meg, kik azok az emberek, csoportok, civil szervezetek a Kárpát-medencében, akik vagy amelyek a természet- és környezetvédelem területén kiemelkedő munkát végeznek.

A kiírók azt szeretnék, ha a filmek (riportok) bemutatnák az embereket, a céljaikat, a kezdeményezést, a tettet, amit a környezetük tisztaságáért, az ott élő emberek és élőlények életkörülményeinek a javulásáért, megóvásáért tesznek.

Nem a film művészeti értéke és technikai minősége, hanem a riport témája, az ember vagy a csoport tettének és tevékenységének bemutatása a díjak fő mérvadója.

„Fantasztikus emberi tettek vannak körülöttünk a mindennapokban. Szeretnénk felhívni a figyelmet a munkájukra, megadni számukra a közösség, a mi elismerésünket. Segítsük őket együtt a későbbiekben!”

  • Nevezni két riporteri korosztályban lehet:
    18. életévét még be nem töltött és 18 év felett (korhatár nélkül)
  • Két szekcióban:
    Természetvédelemért 2019
    Környezetvédelemért 2019
  • Nevezési időszak: 2019. január 10. – április 10.
  • A részletes pályázati kiírás a godollofilmfest.com oldalon érhető el.
Neked ajánljuk
Már lehet pályázni a Zöld Busz Programra Hópelyhek csodálatos kavalkádja (képgaléria) Fejlesztik a nógrádi és a Bükk-vidéki geoparkok turizmusát Új, ingyenes platform segíti a természettudományos tárgyak oktatását Közel 41 000 ételcsomag kerülhetett szétosztásra
Tovább a forrásra: godollofilmfest.com
Vissza
Hírfolyam