2020. július 16., Valter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Álmodj tópartot – Hajdúszoboszlón megvalósulhat

A hajdúszoboszlói csónakázótó délnyugati területének környezetrendezésére bárki jelentkezhet, akinek van egy jó ötlete. A cél a jelenlegi strandfürdő területén belül található tó part menti területének közterületként történő megnyitása és hasznosítása, a természeti környezet értékeinek megőrzésével.

Az ötletpályázat a részletesebb tervezési feladatok tervkoncepciójának megalapozását szolgálja.

A pályázat célja a József Attila utca és a csónakázótó közötti terület közösségi célú használatának elősegítése, a turisztikai szolgáltatások körének bővítése, közönségvonzó új élmény és látványelemek létesítése, illetve hogy a kiíró önkormányzat a jövőbeni fejlesztéseihez ötleteket, javaslatokat kapjon a terület tervezési programjának végleges kialakításához.

Csónakázótó a hajdúszoboszlói gyógyfürdő területén Fotó: Wikimedia Commons

Emellett fontos szempont, hogy a megépült két fürdőkapu közötti terület revitalizációja úgy valósulhasson meg, hogy a természeti értékek megtartása mellett új, magas színvonalú tájépítészeti érték jöjjön létre, mely illeszkedik a tágabb környezetének szerkezetéhez.

A pályaművek benyújtásának határideje: 2019. 02. 25.

AZ ÖTLETPÁLYÁZATON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

Az ötletpályázat nyilvános, melyen részt vehet minden természetes és jogi személy, akivel szemben kizáró ok nem áll fenn.

A regisztrációra ezen a linken van lehetőség.

A pályaművek díjazása:

  • A pályaművek díjazására és megvételére bruttó 4 500 000 Ft áll rendelkezésre.
  • A bruttó díj legnagyobb összege: 2 000 000 Ft.
  • A bruttó megvétel legkisebb összege: 300 000 Ft lehet.
Neked ajánljuk
Balkon fanatik – Fotópályázat Sikeres volt a villanyautók vásárlását támogató pályázat Eresztvényben zárult a Muzsikál az erdő 2020-as programsorozata Rekordméretű műanyagszennyezés és összefogás Banglades partjainál Megérkezett a BMW legújabb villanyautója
Tovább a forrásra: palyazatok.org
Vissza
Hírfolyam