2021. április 14., Tibor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

„Ember és természet” fotópályázat 2019

A Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál és a Gödöllői Református Líceum ismét meghirdeti „Ember és Természet” témájú versenyét a Kárpát-medence felső tagozatos és középiskolás magyar ajkú diákjai számára, hogy fotókon keresztül mutathassák be a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolataikat, észrevételeiket.

A kiírók olyan fotókat várnak, amelyek az ember és a természet közti kapcsolatot, annak szépségét, értékét és hibáit mutatják be, továbbá sajátos, művészi aspektusból láttatják, érzékeltetik a természethez való viszonyunkat. Ebbe beletartozhat a természetfotó, de az olyan alkotás is, ami sokkoló, figyelemfelkeltő és elgondolkodtató.

NEVEZNI AZ ALÁBBI SZEKCIÓKBAN LEHET:

  • Természetfotó
  • „Ezek is mi vagyunk” – Természet- és környezetvédelem

A pályázatra beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el két külön korosztályi kategóriában (10-14 évesek és 15-18 évesek). Az I–II–III. helyezettek értékes díjakat kapnak (20-60 ezer forint).

A zsűrizett és kiállításra, bemutatásra javasolt fotók megtekinthetők lesznek a 2019. évi Nemzetközi Természetfilm Fesztivál idején. A pályázat eredményhirdetésére és a díjak átadására 2019. május 26-án, vasárnap, a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál természet- és környezetvédelmi programjainak díjátadóján kerül sor.

  • Nevezési időszak: 2019. január 15. – április 10.
  • Nevezni kizárólag elektronikusan, az „Ember és Természet Pályázat” című, teljeskörűen kitöltött online nevezési lap beküldésével lehet.

A részletes pályázati kiírás és a nevezési lap a www.godollofilmfest.com oldalon érhető el.

Fotó: helloadrie/pexels.com
Neked ajánljuk
„Ember és természet” – Kárpát-medencei fotóverseny felső tagozatos és középiskolás diákok részére „Ember és természet” – Kárpát-medencei fotóverseny felső tagozatos és középiskolás diákok részére A színpompás tojások a madárvilágban sem ismeretlenek Mentális pandémia veszélyére figyelmeztetnek – Beszélgessünk egymással! Utolsó európai menedékükön orvhalászat veszélyezteti a Duna tokhalfajait
Tovább a forrásra: godollofilmfest.com
Vissza
Hírfolyam