2022. július 7., Apollónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ötödik alkalommal hirdeti meg Mesterecset rajzpályázatát a Magyar Államkincstár

Az idei évben a megtakarítások fontossága, a környezetvédelem és az állatvédelem témáihoz kapcsolódó alkotásokkal lehet jelentkezni.

Az évente meghirdetett pályázat legfontosabb célja, hogy „a művészeti alkotás eszközével segítse elő a pénzügyi tudatosság kialakítását a fiatalok körében”. Ezáltal játékos és kreatív formában nyílik lehetőség a későbbiekben alapvetőnek számító gazdálkodási döntések megismertetésére – idézi az Államkincstár közleményét az MTI.

Az idei pályázatban a takarékoskodás fogalma összekapcsolódik a környezetvédelem témájával, a felhívás mottója pedig „takarékoskodni, tudatosan gondolkodni egy szebb környezetért és a környezet megóvása érdekében is érdemes.”

  • A pályamunkákat a Spórolok az állatokért, Megtakarítás egy szebb környezetért és Pénzügyek a környezet védelméért című témákban várják.
  • A pályázaton 5–18 éves korig lehet részt venni. 
  • A szakmai zsűri értékelése mellett ebben az évben egy új kategóriában, Kincstár Dolgozói Különdíjban is részesülhetnek a pályázatot benyújtók, amelyet az államkincstár munkatársainak szavazatai alapján ítélnek oda.
  • Az alkotásokat elektronikus formában lehet benyújtani a
    www.mesterecset-palyazat.hu weboldalon keresztül, ahol minden, a pályázattal kapcsolatos további információ megtalálható.
  • A díjazottak 50 ezer – 150 ezer forint értékű utalványban részesülnek. A nyertes műveket a Kincstár a Mesterecset pályázat Facebook- és Instagram-oldalán is publikálja.
  • Jelentkezési határidő: április 30.
Neked ajánljuk
A Tanács ajánlást fogadott el a zöldátállást szolgáló tanulás ösztönzéséről Péntek Csaba: A hamburgered ára A zavarba ejtő 4000 éves szikla Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó)
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam